Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Maatwerk tuinmeubelen

Sprokkelbos realiseert uw unieke tuinontwerp

Wilt u tuinmeubelen op maat bestellen? Dan bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres! Sprokkelbos kan voor u tuinmeubelen op maat maken die perfect bij uw tuin en terras passen. Wij denken graag mee over het ontwerp, de maat en de uitvoering van uw tuinmeubelen. U kunt op ons vertrouwen om een persoonlijk tuinontwerp te creëren dat bij u past. Naast tuinmeubelen op maat biedt Sprokkelbos design tuinmeubelen van diverse Europese topmerken. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken en uw unieke tuin inrichten zoals u die voor ogen heeft. Op korte termijn heerlijk genieten van de zon in de tuin? Plaats uw specifieke wensen bij Sprokkelbos en wij maken uw tuinmeubelen op maat en in elke gewenste uitvoering.

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Tuinmeubelen op maat

In plaats van standaard kunststof tuinsets is het vaak beter om uw eigen meubelen te ontwerpen die perfect bij uw tuin en terras passen. U zit comfortabel met mooie meubelen waar u lang plezier van zult hebben. Een kleine tuin of een klein budget? Dat is geen probleem. Sprokkelbos stemt uw tuinmeubelen af op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij adviseren u graag over het ontwerp, de materiaalkeuze en plaatsing van uw unieke tuinmeubelen. Bij Sprokkelbos kunt u de volgende tuinmeubelen op maat laten maken:

  • Lounge tuinmeubelen
  • Aluminium loungebank
  • Design tuinmeubelen
  • Tuinstoelen
  • Teak tuinmeubelen
  • Betonlook tuinmeubelen
  • Tuintafels

Bezoek onze ruime showroom

Een plek bij u thuis waar u helemaal tot rust kunt komen is van groot belang. Natuurlijk zou deze plek ook bij u moeten passen. Is uw tuin toe aan vernieuwing en bent u benieuwd naar de laatste tuintrends? Wij helpen u graag verder in onze showroom. Bezoek onze showroom van ruim 2000m² en bekijk onze exclusieve tuinmeubelen, artikelen en accessoires. Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. Heeft u tuinmeubelen gezien die u mooi vindt? Geef ons de juiste maten en uitvoeringen en wij maken uw tuinmeubelen op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Sprokkelbos voor uw tuin kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom eens langs in onze showroom nabij Den Bosch! We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We helpen u graag uw tuinmeubelen op maat te realiseren.