Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Tuintafel op maat

Sprokkelbos voor de beste service

Als u uw tuintafels op maat laten wilt laten maken, bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres. Bij Sprokkelbos heeft u keuze uit verschillende unieke tuinmeubelen. Indien u dat wenst, kunnen wij alle meubels voor u op maat maken. U kunt erop vertrouwen dat wij uw tuinontwerp samenstellen volgens uw persoonlijke wensen. Naast tafels biedt Sprokkelbos tal van andere exclusieve meubelen van diverse Europese topmerken. Bereid uw tuin nu voor op het warme seizoen, zodat u de hele zomer kunt ontspannen en dineren aan uw nieuwe tuintafel op maat. Voor een perfecte tuintafel op maat bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres!

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Ga eens voor iets nieuws

Bij Sprokkelbos kunnen we ons voorstellen dat wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tuintafel, u snel beseft dat uw hele tuin aan vernieuwing toe is. Maar waar vindt u de tijd? Een tuinrenovatie kost zowel tijd als energie. Laat Sprokkelbos u helpen en het werk uit handen nemen. U kunt zich concentreren op wat belangrijk voor u is, terwijl wij uw tuin van begin tot eind renoveren. Na een goed gesprek over wat u voor ogen hebt, gaan we aan de slag met:

  • Het design van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De verzorging van uw tuin

Uw comfort is onze missie. Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubelen beantwoorden wij graag al uw vragen.

Zomers dineren aan uw tuintafel

We zien dat steeds meer mensen vanuit huis zijn gaan werken. In de winter kunt u binnen blijven en werken vanuit uw eettafel of binnen op kantoor. Zou u in de zomer niet willen genieten van de zon terwijl u eet of werkt aan uw unieke tuintafel? Geniet optimaal van uw tuin met een tuintafel op maat van Sprokkelbos. Kies voor een betrouwbare teakhouten tafel of ga voor een compleet nieuwe set met stoelen. De maat en passende accessoires, zoals kussens, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf.

Uw ontwerp, onze expertise

Zoals velen vóór u, bestellen klanten hun tuinmeubelen het liefst op maat. Dat komt doordat geen enkele tuin er hetzelfde uitziet. Sprokkelbos kan voor u een tuintafel op maat maken die perfect bij uw tuin en terras past. Wij helpen u graag met het ontwerp, de afmetingen en uitvoering van uw tuinmeubilair. De experts van Sprokkelbos adviseren u graag, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken op basis van uw wensen en behoeften. Geef uw specifieke wensen aan bij Sprokkelbos en wij maken uw tuintafel op maat en in elke gewenste uitvoering.

Hoe kunnen we helpen?

Een tuintafel op maat laten maken door Sprokkelbos? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Kom een kijkje nemen in onze showroom!