Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Loungeset op maat

Een tuinset voor het loungen

Wilt u uw eigen loungeset op maat in uw tuin? Gelukkig bent u bij Sprokkelbos aan het goede adres! De mogelijkheden die wij bieden om uw tuinset voor het loungen te personaliseren zijn eindeloos. Sprokkelbos kan voor u een loungeset samenstellen die perfect bij uw tuin en terras past. Wij helpen u graag met het ontwerp, de afmetingen en uitvoering van uw tuinmeubilair. Naast een loungeset op maat biedt Sprokkelbos design tuinmeubelen van diverse Europese topmerken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de meubels niet bij uw tuin passen, want voor alle soorten tuinen hebben wij iets moois! Geniet dus van de zon terwijl wij uw nieuwe loungeset op maat in uw tuin plaatsen. Bij Sprokkelbos hoeft u alleen uw specifieke wensen door te geven en maken wij uw loungeset op maat binnen no-time!

Uw welverdiende ontspanningsoord

U hebt een lange en vermoeiende week achter de rug. Zou het niet geweldig zijn als u heerlijk zou kunnen ontspannen en genieten van de zon met een glas wijn in uw hand? Sprokkelbos helpt u graag om het maximale uit uw tuin te halen met onze loungesets op maat. Ga voor die ene mooie loungebank of kies voor een compleet nieuwe set. U kunt natuurlijk zelf de maat kiezen en geschikte accessoires, zoals kussens, uitzoeken. Door er uw eigen ontwerp van te maken, past het niet alleen bij uw huis, maar ook bij uw persoonlijkheid. Op deze manier kunt u echt rustig de tijd nemen en heerlijk in uw nieuwe tuinset loungen. Vraag ons bij Sprokkelbos voor alle details of kom langs in onze showroom!

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Loungeset op maat

Het is altijd beter om uw eigen meubels te ontwerpen die perfect bij uw tuin en terras passen. Met een op maat gemaakte tuinset om in te loungen zit u ongetwijfeld veel comfortabeler. Bovendien gaat het veel langer mee en kunt u er jarenlang van genieten. Een kleine tuin of een klein budget? Dat is geen probleem. Wij adviseren u graag over het ontwerp, de materiaalkeuze en plaatsing van uw unieke tuinmeubelen. Sprokkelbos past uw tuinmeubelen aan op uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Naast onze prachtige loungesets op maat kunnen wij de volgende tuinmeubelen op maat maken:

  • Aluminium tuinmeubelen
  • Tuinstoelen
  • Teak tuinmeubelen
  • Betonlook tuinmeubelen
  • Tuintafels

Neem gerust contact op

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Sprokkelbos voor uw tuin kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of bekijk onze loungesets op de website. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. Sprokkelbos helpt u graag uw droomtuin te realiseren met een loungeset op maat!