Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Maatwerk tuinoverkapping

Een tuinoverkapping op maat

U mist in de zomer een lekker stukje schaduw in uw tuin. Maar u wilt niet dat een grote parasol of ouderwetse luifel het uitzicht op uw tuin verpest. Wij hebben een oplossing. Met een tuinoverkapping op maat geniet u de hele zomer lang van schaduw in uw tuin. Zonder dat u bang hoeft te zijn dat het aanzicht minder wordt. Doordat u kunt kiezen tussen materialen als eiken en douglas, behoudt uw tuin haar natuurlijke uitstraling.

Op maat is ook echt op maat

Op maat betekent bij Sprokkelbos ook echt op maat. Zo kunt u bij uw tuinoverkapping op maat niet alleen kiezen voor de afmetingen, maar bijvoorbeeld ook voor een bleek-afwerking of een glazen dak. Handig als u uw tuinoverkapping aan huis wilt laten plaatsen, en de lichtinval in huis wilt behouden. Vindt u het lastig om alles zelf te kiezen? En wilt u liever een tuinoverkapping in een volledig eigen stijl? dan kan dat natuurlijk ook. U kunt bij ons kiezen tussen:

  • Een landelijke tuinoverkapping
  • Een moderne tuinoverkapping
  • Een industriële tuinoverkapping
  • Een Amerikaanse tuinoverkapping

Heeft u al een duidelijke voorkeur? Of wilt u liever dat wij u een advies geven, passend bij de sfeer van uw tuin? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Curve veranda

maatwerk veranda , met stalenkozijnen

Maatwerk tuinoverkapping

maatwerk veranda

maatwerk polyester omposiet

Maatwerk polyester composiet veranda ,

maatwerk douglas overkapping

douglas tuinoverkapping

Fexobject , maatwerk polyester

Flexobject polyester maatwerk veranda

Kom langs met uw tuinplannen.

Verleng je woonkamer met een maatwerk tuinoverkapping . Wij maken het buitenverblijf passend op de ideale plek in uw tuin. 365 dagen het echte buitenleven met een tuinkamer of maatwerk veranda.