Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Betonlook tafel

Meer pit met een betonlook tafel

Bent u op zoek naar een stoere betonlook tafel voor in uw tuin? Dan bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres! Kies uit diverse unieke tuinmeubelen op de website, of kom het zelf bekijken in onze showroom! Sprokkelbos levert de beste kwaliteit en kan ook uw meubelen op maat maken. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en leveren van uw betonlook tafel volgens uw persoonlijke wensen. Naast tafels heeft Sprokkelbos diverse design meubelen van Europese topmerken. Maak van uw tuin uw unieke plek om te relaxen met de geweldige tuinmeubelen van Sprokkelbos. De perfecte betonlook tafel voor in uw tuin vind u alleen bij Sprokkelbos!

tafel Booster 300
tafel Be Square
tafel en bank Slider - sprokkelbos

Dineren, werken én ontspannen

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Wilt u een fijne plek in huis om ook de hete zomerdagen door te brengen? Investeer nu in een unieke betonlook tafel voor uw tuin. Met een betonlook tafel steelt u niet alleen de show als u vrienden of familie op bezoek heeft, maar kunt u ook ontspannen werken. Door de materiaalsoort heeft deze tafel maar heel weinig onderhoud nodig en dient zelfs in de winter als decoratief pronkstuk. Geniet optimaal van uw tuin met een unieke tuintafel van Sprokkelbos. U kunt zelfs kiezen voor een compleet nieuwe set inclusief stoelen. De maat en geschikte accessoires, zoals kussens, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Tuintafel vernieuwen?

Wat kunt U verwachten bij het shoppen voor een nieuwe betonlook tafel.  U kunt de maatvoering van de tafel bepalen, een poot keus voor onder de tafel en uiteindelijk de betonlook kleur die voor U het best passend is voor de omgeving van uw tuin of terras

Buiten zijn fraaie stoere looks is de betonlook tafel makkelijk in het onderhoud.  Met wat water en een sponsje is de betonlook tafel met een handomdraai weer zo goed als nieuuwe.De polyester composiet tafel met een betonlook afwerking is geschikt voor 365 dagen op het terras. Ook een beschermhoes is niet nodig, gelukkig want zo heb je altijd een mooi pronkstuk op het terras. Maak een afspraak en kom langs om de mogelijkheden met ons door te nemen , U bent van harte welkom.

Bestel uw unieke betonlook tafel vandaag!

Een betonlook tafel vindt u natuurlijk bij Sprokkelbos. Wilt u tuinmeubelen op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Uitgelicht in ons assortiment!