Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Teak Freak

Exclusieve Teak tuinmeubelen

Een van de meest natuurlijke materialen voor uw tuin is teak. De teak tuinmeubelen zijn nog steeds tijdloos en makkelijk te combineren met andere materialen. Niet zo gek dus dat teak tuinmeubelen nog steeds zeer populair zijn. Het materiaal ziet er niet alleen zeer mooi uit, maar is ook nog eens zeer sterk en weersbestendig, ideaal voor in de tuin. Met kwalitatief hoogwaardige teak meubels maakt u van uw tuin een plek om helemaal tot rust te komen.

Iedere de dag genieten van uw tuin en heerlijk zitten en relaxen op uw terras, met een  mooie tuinset of loungeset van Sprokkelbos  . Teak is een zeer geschikt houtsoort voor tuinmeubelen omdat deze houtsoort van nature wat vettig is en daardoor waterafstotend en minder snel splijt of scheurt. Door het hoge oliegehalte zijn deze meubelen ongevoelig voor extreme weersomstandigheden en daarmee uitermate geschikt voor het buitenleven. Profiteer van onderhoudsvrije teak tuinmeubelen.

 

TUINMEUBELEN VAN MASSIEF TEAKHOUT.

Kiest u voor een van teakhouten tuinset, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit. De tuinsets gemaakt van massief, onbehandeld en gecertificeerd teakhout. Teak is een houtsoort die langzaam groeit, waardoor de vezels zeer dicht op elkaar zitten. Dit zorgt voor een mooie gladde structuur die jarenlang mooi blijft. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw prachtige tuinset. De onbehandelde teak tuinmeubelen krijgen buiten naar korte tijd een fraaie natuurlijke grijze look.

Het onderhoud van teak tuineubelen is eenvoudig en minimaal. Teak heeft namelijk van nature weinig onderhoud nodig. Een paar keer per jaar reinigen is al voldoende. Met een sopje van groene zeep en soda haalt u gemakkelijk groene aanslag van uw tuinset. Het advies voor een langere  levensduur is het teakhout 2 maal per jaar te behandelen met een kleurloze teakolie.

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinset? Kijk dan eens bij Sprokkelbos in Rosmalen voor een eigentijdse teak tuinmeubel collectie. Zowel tafels en eetkamerstoelen  als complete loungesets in verschillende uitvoeringen.

Een selectie van onze teak collectie

Colos

COLOS O sprokkelbos

Riva Lounge

Teak Riva lounge

Plane lounge

Teak lounge Plane

Teak Tafel FBLS

Teak tafel & bank

Tafel Torro 150

teak tafel

Fauteuil Levy

fauteuil Levy

Teak met natuurlijke uitstraling

De teak  tuinmeubelcollectie is geheel eigentijds  met veel nieuwe tafels en lounge opstellingen .

Bekijk onze teak collectie tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Teak tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Teak tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.

Uitgelicht in de Teak Freak collectie!