Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Aluminium tafel

Duurzame aluminium tafels van Sprokkelbos

Exclusieve aluminium tafels vindt u natuurlijk bij Sprokkelbos! Creëer een moderne sfeer in uw tuin met ons ruime aanbod aan aluminium tafels. Op zoek naar een duurzame materiaalsoort voor in uw tuin? Kies voor aluminium. Aluminium is onderhoudsarm en bestand tegen veel weersomstandigheden. Daarnaast is het echt licht materiaal en in elke kleur verkrijgbaar. Neem een kijkje in onze showroom en laat de experts van Sprokkelbos u persoonlijk en vrijblijvend advies geven. Ook kunt u uw tafel op maat laten maken, zodat het perfect in uw tuin past. Zelfs als u uw hele tuin opnieuw wilt inrichten, bent u bij ons aan het juiste adres. Bestel nu uw unieke aluminium tafel bij Sprokkelbos!

wild

Aluminium tafel Wild & Forest stoelen

Allure

Aluminium tafel Allure

garden

aluminium-tafel-GARDEN

Tuinmeubilair in samenhangende stijl

Aluminium is een tijdloze metaalsoort die goed bij elke stijl past. Of u nu houten of stenen meubelen in de tuin hebt staan, aluminium zorgt voor een samenhangend geheel. Door de veelzijdigheid van aluminium kunt u bij Sprokkelbos uw aluminium tafel in elke gewenste kleur en uitvoering laten maken. Niet alleen een nieuwe tafel, maar een compleet nieuwe tuininrichting? Laat Sprokkelbos het voor u doen! Hoe dat in zijn werk gaat:

  • Na een informatief gesprek over uw wensen en behoeftes, maken we een werkplan voor uw tuin.
  • We maken vervolgens uw tuinmeubelen op maat of leveren kant-en-klaar meubelen, zoals onze exclusieve tafels.
  • Ten slotte adviseren wij u hoe u de meubelen kunt onderhouden, zodat u er lang plezier van heeft.

De pluspunten van een aluminium tafel

Bekijk ons ruime aanbod exclusieve tafels. Deze tafels hebben niet alleen een moderne, strakke uitstraling, maar bezorgen u ook veel minder werk dan bijvoorbeeld houten of stenen tafels. Een aluminium tafel heeft daarnaast de volgende voordelen:

  • Sterk en duurzaam
  • Hoge corrosiebestendigheid
  • Vereist minder bewerking dan andere metalen
  • Relatief lage productiekosten in vergelijking met andere metalen
  • Mooie, fijne afwerking van het oppervlak
  • Lichtgewicht
  • Hoge kwaliteit

Onderhoud en reiniging

Met een aluminium tafel heeft u gegarandeerd geen last van houtrot of roest. Deze tafels zijn redelijk onderhoudsvrij en u hoeft ze niet om de paar jaar te vervangen, zoals bij sommige andere materialen. Gewoon afvegen met een doek en warm zeepsop is voldoende om de meubels te reinigen. De aluminium tafels van Sprokkelbos worden in elke gewenste kleur gespoten. Dit zorgt er ook voor dat het metaal onder de verflaag goed behouden blijft. De lange levensduur van aluminium meubelen is te danken aan deze verflaag. Het is daarom belangrijk om deze goed te onderhouden. Voor vragen over het onderhoud van uw aluminium meubels kunt u contact opnemen met Sprokkelbos. We beantwoorden graag al uw vragen.

Bestel eenvoudig bij Sprokkelbos!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aluminium meubels van Sprokkelbos? Bestel eenvoudig uw meubelen door contact met ons op te nemen. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We horen graag hoe we uw droomtuin werkelijkheid voor u kunnen maken.