Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Fast tuinmeubelen

Italiaanse tuinmeubelen van Fast met de wauw-factor

Bent u gek van design tuinmeubelen? Dan is de kans groot dat u bij het zien van onze Fast tuinmeubelen direct het ‘wauw-gevoel’ heeft. Door de unieke vormgeving kunt u blijven kijken naar de patronen die in de stoelen verwerkt zijn. U zou haast vergeten dat u er ook heerlijk op kunt zitten. Een prachtig voorbeeld van de vormgeving van de Fast tuinmeubelen is bijvoorbeeld de Forest collectie. Deze stoelen zijn geïnspireerd op de natuur en de fijne patronen zijn met de hand afgewerkt.

Praktisch en functioneel

Niet alleen de vormgeving van Fast tuinmeubelen spreekt aan, ook de functionaliteit van Fast is fenomenaal. De design tuinmeubelen van Fast zijn gemaakt van gegoten aluminium. Hierdoor zijn ze licht van gewicht, roestvrij en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Naast aluminium wordt er gebruikgemaakt van andere natuurlijke materialen zoals steen, hout en textiel. Door gebruik van verschillende structuren worden de meubels ruimtelijk.

Een selectie van onze Fast meubelen

wild

Forest stoelen , tafels Wild

Stoel Niwa

modern-All size tafel Niwa stoel-collection-Fast

forest

Fast

Als meer dan 25 jaar Italiaans design

Fast tuinmeubelen zagen al in 1995 voor het eerst het levenslicht. Toen al kozen de oprichters voor aluminium als materiaal voor de tuinmeubelen. Centraal voor het merk stond het combineren van functionaliteit met comfort en design. In 2007 werd de forest collectie gelanceerd, tot op heden de best verkochte collectie van Fast.

Bekijk de collectie Fast tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Fast tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Fast tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.