Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Beauyard

Exclusieve tuinmeubelen van Beauyard

Bent u op zoek naar exclusieve tuinmeubelen voor uw tuin? Dan zijn onze Beauyard tuinmeubelen wellicht een goede keuze voor u. Beauyard is een eigentijds merk met unieke producten, in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Sprokkelbos. De Beauyard tuinmeubelen collectie bestaat onder anderen uit een unieke collectie tafels en loungebanken. Met de exclusieve tuinmeubelen van Beauyard in uw achtertuin bent u zeker van een unieke tuininrichting.

Tuinmeubelen op maat

Bij Beauyard begrijpen ze dat iedere tuin anders is. Uw loungebank of tuintafel kan op maat worden gemaakt, zodat u zeker weet dat deze perfect past op uw terras of in uw zithoek. Het merk heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van exclusieve tuinmeubelen, dus u kunt het maken van uw tuinmeubelen met een gerust hart aan Beauyard overlaten. Bij het personaliseren van uw Beauyard tuinmeubelen kunt u zelf kiezen voor: het soort tuinmeubelen, de voor uw tuin perfecte afmetingen en kleuren die aansluiten op uw stijl en smaak.

Een selectie van onze Beauyard meubelen

Base corner

loungebank-base-xlight-300-maatwerk-bankjes-1

Allure

allure tafel en kruk

Curve

Curve lounge , sprokkelbos

picknicktafel

Aluminium-picknicktafel

Base straight

Lounge Base straight , BL 7035

picknicktafel

Beauyard

New York

aluminium lounge New York

Day lounge

Day lounge

Fans

Tafel & bank Fans

Solid

Aluminium loungeset Bloc

Booster

tafel-bank-Booster-betonlook

Slider

tafel en bank Slider - sprokkelbos

Calypso

aluminium maatwerk tafel & bank Calypso

Allure

Lounge Allure

Be Square

Be Square lounge

Duurzaam design

De tuinmeubelen van Beauyard zijn niet alleen enorm modern en stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Beauyard tuinmeubelen worden gemaakt van polyester composiet en aluminium, wat deze meubels uitermate geschikt maakt om het gehele jaar buiten te staan. Dit bespaart u de moeite om iedere winter de meubelen naar binnen te moeten brengen en kunt u het gehele jaar door van een mooie ingerichte tuin genieten.

Bekijk de collectie Beauyard tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Beauyard tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Beauyard tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.