Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

 

  • √ home collection
  • √ Exclusieve merken
  • √ Persoonlijk advies
  • √ Maatwerk tuinmeubelen

fatboy lamp Bellboy

119,00

Tafellamp Bellboy staat in de showroom

leverbaar in 6 kleuren

18 R x 30 cm hoog

direct leverbaar

 

 

Wissen
Artikelnummer: 2111-1 Categorieën: , Tags: , , ,
vanaf 2 stuks 5 % korting

Beschrijving

Bellboy.

Bellboy. De klassieke tafellamp, maar dan in een nieuw jasje met 5-sterren design. En onder dat design zit een slim koppie. Zo kun je de draadloze Bellboy overal aan het werk zetten: op je bureau, op je dressoir en door het poedercoated aluminium zelfs op je balkon. Je laadt Bellboy op met het bijgeleverde kabeltje. Dat kan magnetisch of via USB-C. Je bedient en dimt Bellboy met de touchknop op z’n pet.

Onder het ogenschijnlijk eenvoudige design zit een slim koppie. Bedien Bellboy met de touchknop op z’n pet en raak ‘m langer aan om het warme ledlicht te dimmen. De batterij zit in het kapje en kun je via de voet opladen. En of je ‘m nou binnen of buiten aan het werk zet, Bellboy heeft een mooie, lange carrière voor de boeg. Want als er in de verre toekomst iets niet meer werkt, kun je deel voor deel vervangen zonder ‘m aan de kant te zetten.

Bellboy is oplaadbaar en daardoor kun je overal van ‘m genieten. Zodra de deuren naar je kamer of tuin opengaan, trekt Bellboy meteen de aandacht. Een icoon in wording dat beschikbaar is in verschillende kleuren. Dankzij zijn hoogwaardig uniform van poedercoated aluminium staat hij ook buiten z’n mannetje. En met een opgeladen batterij kan de avond niet lang genoeg duren voor Bellboy.

Check de Bellboy zelf bij onze in de showroom.

 

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Kleuren

antraciet €119.-, roze €119.-, desert €119.-, groen €119.-, cherry €119.-, licht blauw. €119.-

Andere suggesties…