Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Tuinoverkapping

Bescherm uzelf tegen hitte en kou

Bij Sprokkelbos bent u aan het juiste adres voor het kopen van een moderne tuinoverkapping! Kijk maar naar buiten. Ziet u zonneschijn of regen? Wat uw antwoord ook is, een overkapping in uw tuin zorgt ervoor dat het veranderlijke Nederlandse weer uw zomer niet bederft. Overkappingen zijn niet alleen effectief tijdens de zomermaanden. Ook in andere seizoenen bieden ze veel bescherming. Bij Sprokkelbos kunt u een tuinoverkapping kopen in verschillende uitvoeringen, vormen, maten en kleuren. Verrijk uw tuin met een eigentijdse, elegante tuinoverkapping van Sprokkelbos.

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Waarom een tuinoverkapping?

Wat is er leuker dan een zomeravond doorbrengen in het gezelschap van familie en vrienden? Laat het weer niet bepalen hoe u uw tijd doorbrengt. Koop een intrekbare tuinoverkapping om uzelf te beschermen tegen de zon en beschutting tegen buien. Een aantal goede redenen om een tuinoverkapping van Sprokkelbos aan te schaffen zijn:

  • De warmte in uw tuin wordt aanzienlijk verminderd
  • U bent tegen hitte en regen beschermd
  • Voegt levendigheid toe aan uw tuin
  • Er is veel keuze in de kleur, materiaal en uitvoering
  • Het kost weinig moeite om het te verstellen naar gewenste stand
  • Makkelijk opbergbaar

Het concept van Sprokkelbos

Droomt u al lang van een compleet nieuw tuinontwerp, maar vindt u geen tijd om aan de slag te gaan? Maakt u zich geen zorgen. Sprokkelbos kan u hierbij helpen. Wij bieden niet alleen de mooiste, exclusieve tuinmeubelen op maat, zoals diverse tuinoverkappingen, maar maken deze ook passend voor uw tuin. Onze missie is om het u zo comfortabel mogelijk te maken in uw eigen tuin. Vind inspiratie voor het opnieuw inrichten van uw tuin met ons brede assortiment aan tuinmeubelen. De adviseurs van Sprokkelbos kunnen u helpen bij het maken van stijlkeuzes en bij het kiezen van bijpassende accessoires. Wij bespreken graag uw wensen met u en gaan zo snel mogelijk aan de slag. Maak vandaag nog een afspraak zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Meer weten over de hoogwaardige tuinoverkappingen van Sprokkelbos? Bel ons nu voor een afspraak of meer informatie op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We helpen u graag om comfort te creëren in uw tuin. Laat ons weten hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.