Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Tuinmeubelen Breda

Geniet weer van het buitenleven

Als u op zoek bent naar exclusieve tuinmeubelen in Breda, hoeft u niet meer verder te kijken. Sprokkelbos heeft precies wat u zoekt! Iedereen wil natuurlijk genieten van het buitenleven. Met een set unieke tuinmeubelen in Breda kunt u comfortabel loungen en genieten van uw tuin. Bent u op zoek naar specifieke tuinmeubelen die bij uw tuin passen? Dan bent u bij Sprokkelbos op de juiste plek. Bekijk onze eigen collectie die we overigens speciaal voor u op maat laten maken. Vraag de experts van Sprokkelbos om vrijblijvend advies over uw eigen tuin. We geven u graag de leukste stijltips uit de actuele tuintrends. Dankzij het diverse assortiment van Sprokkelbos vindt u altijd een perfecte match voor uw tuinmeubelen in Breda!

Allerlei materialen tuinmeubelen in Breda

Materiaalkeuze is erg belangrijk bij het maken van een keuze voor uw tuinmeubelen in Breda. Gaat u voor een teakhouten tuinset, een aluminium tafel of een hardhouten loungebank? Sprokkelbos biedt een enorme keuze in het assortiment. We helpen u graag bij het maken van een keuze over het materiaal van uw meubelen. Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Teak is extreem duurzaam, maar vrij zwaar en heeft wat onderhoud nodig. Aluminium is erg licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken, maar heeft misschien niet de uitstraling waarnaar u op zoek bent. De tuin deskundigen van Sprokkelbos kunnen u uitgebreid informeren over alle soorten materialen. Vraag meer informatie aan alvorens te beslissen welk materiaal u kiest voor uw tuinmeubelen in Breda. We helpen u graag verder.

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Kies eens voor iets anders

Hebben uw tuinmeubelen in Breda een grote opknapbeurt nodig? Bekijk dan eens ons unieke en exclusieve assortiment tuinmeubelen en accessoires. We hebben alles wat u nodig heeft om van uw tuin een ontspanningsoord vol plezier en creativiteit te maken. Met dit niveau van stijl en comfort wordt uw tuin uw tweede thuis. Laat Sprokkelbos u helpen en het werk uit handen nemen. U kunt zich concentreren op wat belangrijk voor u is, terwijl wij uw tuin van begin tot eind herinrichten. Na een goed gesprek over wat u voor ogen hebt, gaan we aan de slag met:

  • Het design van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De verzorging van uw tuin

Uw comfort is onze missie. Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubelen beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem een kijkje in de showroom of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contact opnemen met Sprokkelbos

Toe aan nieuwe tuinmeubelen in Breda? Laat u verrassen door het aanbod van Sprokkelbos. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We horen graag van u.