Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Tuinhaard kopen

Sprokkelbos tuinhaard voor warmte en gezelligheid

Overweegt u om een tuinhaard te kopen? Bekijk nu de verschillende varianten van Sprokkelbos! Nu de lente in aantocht is, denken veel tuinliefhebbers erover na om updates in de tuin uit te voeren. Velen van hen beschouwen buitenhaarden als een echte verbetering van de warmte en sfeer. Buitenhaarden worden steeds populairder omdat het simpelweg een geweldige manier is om uw buitenruimte op te fleuren en de leefbaarheid te bevorderen. Dus als u nadenkt over de beste manieren om uw huis en het buitenleven te verbeteren, overweeg dan een tuinhaard te kopen bij Sprokkelbos!

Tuinhaard versus vuurkorf

Wilt u uw tuin extra sfeer geven, dan is een tuinhaard of een vuurkorf natuurlijk een uitstekende optie. Maar welke van de twee moet u kiezen? Een vuurkorf kan een klein verschil in kosten maken, maar is het op de lange termijn de moeite waard? Rook in uw gezicht, rondvliegend as, en met een beetje pech ook nog brandschade op de grond. Daar heeft u met een tuinhaard nooit last van. Door de afgeschermde ruimte waarin het vuur brandt, houdt u er geen rommel aan over. Daarnaast straalt het afschermende materiaal een mooie warme gloed uit. Zeer comfortabel dus voor buiten in uw zithoek! Wilt u de gezelligheid van een vuurtje in uw tuin, maar eens iets anders dan een vuurkorf? Kies voor een tuinhaard van Sprokkelbos!

Tuinhaarden
Tuinhaarden
Tuinhaarden

Onderhoud en veiligheid

Het is niet ingewikkeld, maar voor de veiligheid en lange levensduur van uw buitenhaard is het wel belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over het onderhoud en de voorbereiding van de haard. Hier zijn enkele stappen die u moet nemen bij het gebruik van uw tuinhaard:

  • Bescherm de haardstenen tegen onkruid en gras, want plantenwortels kunnen schade veroorzaken aan uw haard.
  • Verwijder regelmatig as uit de haard
  • Gebruik buitenshuis een bezem of een daarvoor bestemde stofzuiger om vuil, roet en bladeren uit de haard te verwijderen
  • Gebruik een borstel en warm zeepsop om de haard van binnen en van buiten grondig te reinigen

Het schoonmaken van de schoorsteen van grotere haarden moet worden uitgevoerd door een professionele schoorsteenreiniger om het risico op brand te voorkomen. Laat u informeren over de aanschaf en het onderhoud van uw tuinhaard door de experts van Sprokkelbos.

Wij denken graag met u mee

Een plek om helemaal tot rust te komen in huis is van groot belang. Sprokkelbos helpt u graag om comfort en esthetiek te creëren in uw eigen tuin. Meer weten over de tuinhaarden van Sprokkelbos? Bel ons nu voor een afspraak of meer informatie op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. Laat ons weten hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.