Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Teak tuinmeubelen

Een unieke tuin begint bij Sprokkelbos

Uw unieke teak tuinmeubelen vindt u bij Sprokkelbos! Heeft u veel groen? Dan past teak perfect in uw tuininrichting. Met teak tuinmeubelen verspreid u een warme sfeer in uw tuin. Teakhout is een natuurlijk product. Dit zorgt niet alleen voor een landelijke sfeer, maar ook dat uw meubelen waterafstotend zijn. Zo kunt u lang genieten van uw tuinmeubelen zonder al te veel onderhoudswerkzaamheden. Wij helpen u graag met het ontwerp, de maatvoering en uitvoering van uw tuinmeubelen. U kunt op ons vertrouwen om een tuinontwerp te ontwikkelen dat bij u past. Bestel daarom uw teak tuinmeubelen bij Sprokkelbos!

Onderhoudsvrije teak tuinmeubelen

Doordat teak een harde houtsoort is, heeft het waterafstotende eigenschappen. Uw tuinmeubelen blijven van goede kwaliteit en gaan erg lang mee. Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, want teak is nagenoeg volledig onderhoudsvrij. U kunt ervoor kiezen om ze één keer per jaar te behandelen met een teakolie. Het verschil tussen het wel of niet onderhouden van uw tuinmeubelen is:

  • Wel onderhouden: u kunt uw tuinmeubelen behandelen met teakolie, zodat de oorspronkelijke kleur langer behouden blijft. Als uw tuinmeubelen verouderen, kunt u deze schoonmaken met een teak reiniger.
  • Niet onderhouden: teak tuinmeubelen verouderen van nature. De kleur verandert door zuurstof en zonlicht van goudbruin naar zilvergrijs. Dit heeft geen invloed op de levensduur van uw tuinmeubelen.

Teak tuintafel FBLS

teak tuintafel

Teak stoel Levy

fauteuil Levy

Plane Lounge

Teak lounge Plane

Teak tuintafel Visgraat

teak tuintafel Visgraat

Riva lounge

Teak Riva lounge

stenson

Stenson teak tafel - forest

Maatwerk is onze specialiteit

Bestelt u liever uw teak tuinmeubelen op maat, dan bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres! Sprokkelbos kan voor u tuinmeubelen op maat maken die perfect bij uw tuin en terras passen. Wij helpen u graag met het ontwerp, de afmetingen en de uitvoering van uw tuinmeubelen. U kunt op ons vertrouwen om een tuinontwerp te creëren dat bij u past. Naast onze eigen collectie biedt Sprokkelbos design tuinmeubelen van diverse Europese topmerken.Wij geven u graag advies, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken op basis van uw wensen en behoeften. Plaats uw specifieke wensen bij Sprokkelbos en wij maken uw teak tuinmeubelen op maat en in elke gewenste uitvoering.

Interesse in onze teak tuinmeubelen? Wij horen graag van u

Bent u nieuwsgierig geworden naar de teak tuinmeubelen van Sprokkelbos? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom eens langs in onze showroom! We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We helpen u graag om comfort te creeën in uw eigen tuin met teak tuinmeubelen.

Nieuw in ons assortiment!