Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Polyester lounge meubelen

Topkwaliteit polyester lounge meubelen

Voor polyester lounge meubelen van absolute topkwaliteit gaat u naar Sprokkelbos. Bij ons heeft u ruime keuze uit verschillende unieke lounge meubelen. Buiten zitten op de warmere dagen is natuurlijk heerlijk. Zeker als dit kan op uw nieuwe polyester lounge meubelen. Van de eerste lentezon tot de allerlaatste herfstzon kunt u genieten van uw mooie tuin. Sprokkelbos zorgt ervoor dat u de loungeset van uw dromen in huis haalt. Alle tuinmeubelen kunnen wij voor u op maat maken. Voor heerlijk comfortabele polyester lounge meubelen in uw tuin bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres!

Sprokkelbos realiseert uw droomtuin

Nergens anders geniet u zo van de warme seizoenen als vanuit de polyester lounge meubelen in uw eigen tuin. Daar bent u namelijk het vaakst te vinden in de zomermaanden! Wilt u genieten van een stijlvolle tuin waar u uw ogen uit kunt kijken? Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubilair, weten de experts bij Sprokkelbos als geen ander hoe u uw droomtuin kunt realiseren. Maak gebruik van deze expertise door Sprokkelbos ook uw tuin te laten ontwerpen! Wat houdt ons tuinproject in? Na een goed gesprek over uw wensen en behoeftes gaan wij aan de slag met:

  • Het design van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De verzorging van uw tuin
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Ontspannen en tot rust komen

Verwen uzelf na een lange dag door helemaal tot rust te komen met de polyester lounge meubelen van Sprokkelbos. Deze meubelen hebben niet alleen een moderne, nette uitstraling, maar bezorgen u ook veel minder werk dan bijvoorbeeld houten meubelen. Zo kunt u meubelen van polyester in elk seizoen gewoon buiten laten staan. Kies voor die ene mooie loungebank of ga voor een compleet nieuwe set. U kunt natuurlijk de maat en geschikte accessoires, zoals kussens, helemaal zelf kiezen. Een plek hebben om u terug te trekken en te ontspannen in huis is niet te onderschatten. Neem contact met ons op en laat u informeren over alle voordelen van polyester lounge meubelen van Sprokkelbos.

Wij geven u graag advies

Wilt u uw tuin aanvullen met meubels en weet u niet wat een leuke of verstandige keuze is? Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl.