Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Parasol kopen

Sprokkelbos voor het échte werk

Bij Sprokkelbos bent u aan het juiste adres voor het kopen van een moderne parasol! Met een tuin op het zuiden kunt u in de zomer vaak de hele dag van de zon genieten. Toch kan een plekje schaduw ook heel fijn zijn als u zich even terug wilt trekken. Bij Sprokkelbos kunt u een parasol kopen in verschillende uitvoeringen, vormen, maten en kleuren. Maakt u zich dus geen zorgen: er is meer dan alleen de ouderwetse kleine, ronde zonneschermen in alle kleuren van de regenboog. Denk bijvoorbeeld aan de zweefparasol. Hier loopt u vrij onderdoor en kijkt u ook niet naar een hinderlijke stok als u samen aan tafel zit. Kiest u voor een eigentijdse, elegante parasol, dan bent u bij Sprokkelbos in goede handen!

Waarom een parasol kopen?

U kent het wel: voor een gezellige lunch zit u enige tijd in de volle zon. Op warme dagen kan het een marteling zijn! Het creëren van een schaduwplek kan het verschil maken. Een aantal goede redenen om in een goede parasol te investeren zijn:

  • De warmte in uw tuin wordt aanzienlijk verminderd
  • Behalve hitte, bent u ook tegen regen beschermd
  • Voegt meer levendigheid toe aan uw tuin
  • Er is veel keuze in de kleur, materiaal en uitvoering
  • Het kost weinig moeite om het te verstellen naar gewenste stand
  • Makkelijk opbergbaar
Parasols
Parasols
Parasols

Laat uw tuin opnieuw inrichten door Sprokkelbos

Parasols zijn perfect voor meerdere weersomstandigheden en seizoenen. Gebruikt u de parasol even niet? Geen probleem! Deze kunt u eenvoudig sluiten totdat u hem weer gaat gebruiken. Ook als ze gesloten zijn zorgen ze voor een nette toevoeging aan uw tuin. Wilt u ook andere meubelen aanschaffen die uw tuin een unieke uitstraling geven? Bij Sprokkelbos zit u goed! Wij kunnen uw tuin een geheel nieuwe uitstraling geven met onze experts op het gebied van tuindesign. Laat ons u het werk uit handen nemen. Hoe?

  • Na een informatief gesprek over wat uw wensen zijn, beginnen we met een werkplan voor uw tuin.
  • Wij werken dan aan het op maat maken van uw tuinmeubelen of leveren kant-en-klare producten voor uw tuin.
  • Ten slotte geven we u instructies voor het verzorgen van uw nieuwe tuin, zodat u er lang plezier van heeft.

Klinkt dit goed? Bel ons dan voor een afspraak. Op basis van uw voorkeuren kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wij helpen u graag op weg

Meer weten over de hoogwaardige parasols van Sprokkelbos? Bel ons nu voor een afspraak of meer informatie op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We helpen u graag om comfort en esthetiek te creëren in uw eigen tuin. Laat ons weten hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.