Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Solpuri tuinmeubelen

Hoogwaardige collectie tuinmeubelen van Solpuri

Top kwaliteit lounge en dining tuinmeubelen met duurzame elementen voor in de tuin of onder de veranda, dat zijn de tuinmeubelen van Solpuri. Solpuri tuinmeubelen zijn gemaakt van de beste materialen welke uitermate geschikt zijn voor gebruik buiten. De tijdloze frames worden met veel liefde en aandacht geproduceerd, deels door machine en deels met de hand om zo unieke meubelen te creëren.

Energiek design

De naam Solpuri is afkomstig van de woorden sol, wat zon betekent, en puri, wat design betekent. Het merk combineert in haar ontwerpen de energie van de zon met de uitstekend design. Zonnige zomerdagen in de tuin, met een goed gesprek of boek. Lekker eten op een zomeravond met uw vrienden en familie. Solpuri tuinmeubelen dragen bij aan een zonnig gevoel.

Een selectie van onze Solpuri meubelen

club

Club lounge

plateau

plateau-solpuri-

elements

aluminium - keramiek tafel Elements

pia/charlie

pia-stoel en tafel Charlie

grid

club & Grid by Solpuri

soul

stoel soul , teak armlegger

Duurzame tuinmeubelen

Solpuri tuinmeubelen worden op duurzame wijze geproduceerd en alle leveranciers zijn gekeurd door de Duitse TÜV. Voor haar materiaal maakt Solpuri onder anderen gebruik van Duits teak hout uit Azië, wat geproduceerd wordt volgens strenge ecologische en duurzame richtlijnen. Andere materialen zijn recyclebaar en hebben een kleine voetafdruk. Hierdoor hebben de Solpuri tuinmeubelen niet alleen een mooi uiterlijk, maar geven ze u ook een goed gevoel.

Bekijk de collectie Solpuri tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Solpuri tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Solpuri tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.