Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Plust outdoor

Plust outdoor

Een familie verenigd rond het bedrijf, de passie die vanaf het begin ideeën en inspanningen samenbrengt en geweldige producten voortbrengt. De groep streeft er sterk naar om zorg en stijl aan al haar producten over te dragen en legt voortdurend de lat hoger voor innovatie en respect voor het milieu.

In 2007 wordt de eerste Plust-collectie gepresenteerd, trots op de samenwerkingen met internationaal gerenommeerde ontwerpers. Het resultaat is een opwindende smeltkroes van vaardigheden die een aantal werkelijk inspirerende items oplevert: de ideeën achter de vormen, het detail dat de meest authentieke schoonheid van echte Italiaanse uitmuntendheid creëert.

 

KWALITEIT, MILIEU, VEILIGHEID.

Met onze drie verschillende  managementsystemen kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen van productie tot distributie.We hebben besloten strenge regels te volgen  , om niet alleen  klanttevredenheid , maar ook  respect voor het milieu  en  de bescherming van de gezondheid te garanderen .

 

100% ITALIAANS

FADE FAMILY Verlichting voor alle uren van de dag Fade heeft zachte, uitnodigende lijnen en een fijn gestreepte textuur die tot leven komt in het zonlicht en in de lampen die deze unieke familie completeren.

Een selectie van onze collectie Plust outdoor

Fade collectie
FADE-Chair-Plust-collectie
Fade Lamp , sprokkelbos

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

De tuinmeubelen van Plust outdoor zijn niet alleen enorm modern en stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. de Plust outdoor tuinmeubelen zijn weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor kunt u het tuinmeubilair het hele jaar buiten laten staan. En kijkt u in de wintermaanden niet naar een lege achtertuin, maar naar een prachtig stukje design uit Italie.

Bekijk de collectie Plust outdoor tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Plust outdoor is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Plust outdoor  en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.