Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Extremis

Extremis is,

Eigenwijs en Belgisch, Extremis maakt inspirerende meubels waarin noodzaak en kwaliteit elkaar vinden om zo betekenisvolle relaties op gang te brengen.

We toveren radicale ideeën om tot buitengewone ontwerpen met een positieve impact. De methode? Buitenmeubilair met uitzonderlijke functionaliteit en een tijdloos design. Het resultaat? Meer dan meubels alleen: iets om je leven lang te koesteren en door te geven aan de volgende generatie.

Ons Motto,

Wij streven ernaar ideeën te creëren die geliefd zijn voor hun persoonlijkheid, omarmd worden voor hun kwaliteit en gekoesterd worden door hun impact, als ware ‘tools for togetherness’.

NEW ! Panigiri family table,

 

Een selectie van onze Extremis collectie

Hopper

Hopper picknick

Hopper Combo

Hopper Combo

Acacia parasol

Acacia parasol

Sensu parasol

extremis-small-city-terras-08-p-6228a5d8b755d

Walrus

Walrus

Bistro

Bistroo picknicktafel -

Virus

Virus picknick -

Panigiri

panigiri-combo-reference-4-6597d61991193

Pantagruel

Pantagruel

Sticks

sticks - sprokkelbos

Sol & Luna

Sol & Luna - sprokkelbos

Inumbra shade

tA4gdvkY

Wat is ?

De collectie van Extremis omvat uitsluitend designmeubels die noodzakelijk én nuttig zijn. Het zijn ‘Tools for Togetherness‘ die het belang van menselijke interacties, slimme oplossingen en duurzaamheid benadrukken en het leven mooier maken. Daardoor zijn onze designmeubelen geliefd in alle uithoeken van de wereld.

Bekijk de collectie van Extremis bij ons in onze showroom

Onze collectie van Extremis is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod van extremis tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.