Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

EMU tuinmeubelen

Kleurrijke Italiaanse tuinmeubelen van EMU

Klaar met die saaie kleuren op uw terras? De luxe tuinstoelen en tuintafels van het Italiaanse merk EMU: daar wordt u spontaan vrolijk van. De tuinmeubelen hebben een fraai design, een tijdloze uitstraling en zijn te verkrijgen in verschillende opvallende kleuren. Door te kiezen voor verschillende kleuren stoelen van EMU bij uw tuintafel, geeft u uw terras een frisse en vrolijke uitstraling. Zo is het iedere keer een feestje als u aan tafel gaat. Gebruikt u de luxe tuinstoelen eventjes niet? Dan kunt u ze gewoon opstapelen. Handig als u wat minder ruimte heeft, zoals op een balkon of dakterras.

Het karakter van EMU tuinmeubelen

Met de design tuinmeubelen van EMU geeft u uw tuin een stijlvolle Italiaanse uitstraling, Het assortiment van EMU bestaat onder anderen uit tafels en stoelen van hoog comfort en kwaliteit. De herkenbare vormen en stijl van de EMU tuinmeubelen zorgen voor een groot succes wereldwijd. Het merk heeft sterke Italiaanse roots en al 70 jaar aan historie op haar naam staan.

Een selectie van onze EMU meubelen

stoel Round

tafel Fans , stoel Round

Round

Ligbed Round

Plus 4 tafel

Tafel Plus 4 , sprokkelbos

Riviera dining

riviera

star

star collectie

darwin

Darwin lounge

Aprilla dining

Aprilla dining

Riviera lounge

Lounge-Riviera

snooze

EMU

Rio R 50

Rio R 50 ,

Stoel Mom

stoel Mom sprokkelbos

Star lounge

Loungestoel Star

Hoog kwaliteit design

EMU produceert wel vierhonderdvijftigduizend producten per jaar, maar desondanks staat kwaliteit erg hoog in het vaandel. EMU tuinmeubelen moeten voldoen aan een hoop kwaliteitseisen en worden streng gemonitord tijdens het productieproces. Mooie stijlvolle Italiaanse tuinmeubelen met functie en een lange levensduur zijn hier het gevolg van. Met EMU tuinmeubelen kunt u op iedere locatie genieten van een prachtige Italiaanse sfeer.

Bekijk de collectie EMU tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie EMU tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod EMU tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.

uitgelicht in onze Emu collectie!