Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Cane-line tuinmeubelen

Scandinavisch design tuinmeubelen van Cane-Line

Scandinavisch design staat wereldwijd bekend om schoonheid, functionaliteit en eenvoud. Voor de design tuinmeubelen van Cane-line is dit niet anders. Het lukt de Deense ontwerpers van Cane-Line steeds weer om design, comfort en gemak voor u samen te brengen in luxe tuinmeubelen. Houdt u van minimalistisch, bohemian of toch meer van stedelijk? Cane-line biedt van al deze stijlen het beste uit Scandinavië. De Cane-Line tuinmeubelen collectie bestaat onder anderen uit een uniek assortiment aan stoelen en loungebanken, maar ook voor prachtige tuin accessoires kunt u bij Cane-Line terecht. Met de exclusieve tuinmeubelen van Cane-Line in uw achtertuin bent u zeker van een unieke tuininrichting.

Hoog comfort tuinmeubelen

Met de design tuinmeubelen van Cane-line geeft u uw tuin een stijlvolle uitstraling, zonder dat u daarmee comfort of gebruiksgemak inlevert. Zo heeft Cane-line het zit- en ligcomfort tot in de kleinste details geperfectioneerd, en zijn alle design tuinmeubelen weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Bij het ontwerp van de tuinmeubelen is veel aandacht besteed aan het milieu en het welzijn van de consumenten.De slogan van het Deense merk Cane-Line is dan ook ‘life made comfortable’.

Een selectie van onze Cane-line meubelen

Edge

Cane Line Edge fauteuil.

Moments

Moments lounge

breeze

Model Breeze

curve

curve lounge black

Conic

Lounge Conic

divine poef

Divine footstool

Peacock

Peacock lounge chair

Nest

Nest collectie naturel

on the move

On-the-move_

Duurzaam design

De tuinmeubelen van Cane-Line zijn niet alleen enorm modern en stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. de Cane-Line tuinmeubelen zijn weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor kunt u het tuinmeubilair het hele jaar buiten laten staan. En kijkt u in de wintermaanden niet naar een lege achtertuin, maar naar een prachtig stukje design uit Denemarken.

Bekijk de collectie Cane-Line tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Cane-Line tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Cane-Line tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.