Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Blomus

Blomus loungemeubelen

Blomus staat nog steeds bekend om zijn toewijding aan uitstekende kwaliteit, een zeer innovatieve benadering van productontwikkeling en de wens om verder te kijken dan alleen de esthetiek van een product en de praktische eigenschappen ervan als even belangrijk te beschouwen. In combinatie met een algehele ontwerpfilosofie die eenvoud, vrouwelijke gevoeligheid en een compromisloze benadering van kleur, vorm en materiaalkeuze uitdrukt, heeft dit ervoor gezorgd dat blomus een positie heeft verworven als een belangrijke speler op de internationale designscene.Bij Sprokkelbos outdoor & lifestyle vindt U de complete collectie outdoor lounge meubelen. Kom langs en test ze zelf!

 

 Grow FAMILY

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de GROW outdoor meubelen! Je kunt elke module als een aparte lounge gebruiken, maar het is ook mogelijk om de modules aan elkaar te koppelen. Door de vele maten kunnen de GROW buitenmeubelen op elk terras of balkon geplaatst worden. Kies je favoriete opstelling en creëer eenvoudig een loungebank naar keuze!

 

Stay FAMILY

Stay with me! Het bed STAY verleidt om te blijven en heerlijk ontspannen buiten van het warme jaargetijde te genieten. Het outdoor-ligbed van waterafstotend materiaal in lichtgrijs belooft het ultieme relaxgevoel. Het hoogwaardige, weerbestendige textiel is bovendien onderhoudsarm en uv-bestendig. De kussenvulling van milieu-neutrale EPS-parels maakt het ligbed volume- en vormvast. En zo comfortabel dat je helemaal niet meer wilt opstaan. Dankzij het lichte materiaal kan het bed makkelijk naar het terras of de tuin worden verplaatst. Het bed is ook verkrijgbaar in eenpersoons uitvoering en in twee andere grijstinten. Een passende poef om het ligvlak te verlengen en behaaglijke kussens maken dit assortiment stijlvolle outdoormeubelen compleet. Inclusief en metalen beugel om de helling van de rugleuning in te stellen.

Een selectie van onze collectie blomus

grow , blomus
Stay loungers , sprokkelbos
blomus, sprokkelbos

Lichtgewicht lounge elementen

De nieuwe collectie buitenmeubels en accessoires van blomus maakt het gemakkelijk om elke buitenruimte in te richten, zodat het huiselijke gevoel bij je komt. de blomus collectie biedt nieuwe manieren om uw tuin, terras, zwembad of terras zowel een persoonlijk als functioneel verlengstuk van uw huis voor die maanden van het jaar waarin het leven het mooist is onder een heldere blauwe hemel.

Bekijk de collectie Blomus lounge meubelen in onze showroom

Onze collectie Blomus is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Blomus  en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.