Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Lounge tuinmeubelen

Topkwaliteit lounge tuinmeubelen

Op zoek naar lounge tuinmeubelen voor in uw tuin? Bij Sprokkelbos heeft u de keuze uit verschillende unieke loungesets. Buiten zitten is natuurlijk heerlijk en zeker als dit kan op een mooie loungeset. Geniet van uw lounge tuinmeubelen van de eerste lentezon tot de allerlaatste herfstzon. Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubelen zorgt Sprokkelbos ervoor dat u de lounge tuinmeubelen van uw dromen in huis haalt. Alle meubels kunnen wij voor u op maat maken. De ontwerpers van Sprokkelbos kunnen zelfs de inrichting van uw tuin helemaal uit handen nemen. Waar wacht u nog op? Voor heerlijk comfortabele lounge tuinmeubelen in uw tuin bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres!

Nest Lounge

Nest Lounge

Paletti

Paletti lounge

Base XL Lounge

Lounge Base XL

Een moment voor uzelf

Het hebben van een plek in huis om u terug te trekken en heerlijk te ontspannen is ontzettend belangrijk voor u gezondheid. Verwen uzelf na een lange dag door helemaal tot rust te komen met uw op maat gemaakte lounge tuinmeubelen van Sprokkelbos. Geniet weer met volle teugen van uw tuin! Kies voor die ene mooie loungebank of ga voor een compleet nieuwe set. De maat en bijpassende accessoires, zoals kussens, kiest u natuurlijk helemaal zelf.

Neem een kijkje in onze showroom

Zowel exclusieve tuinmeubelen als artikelen en accessoires kunt u in onze showroom uitgebreid bekijken en beoordelen. Wilt u uw tuin aanvullen met meubels en weet u niet wat een leuke of verstandige keuze is? Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. Sprokkelbos helpt u graag bij al uw vragen.

Laat u verrassen

Op zoek naar lounge tuinmeubelen voor uw tuin? Bij Sprokkelbos vindt u de tuinmeubelen die bij u passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl.