Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Exclusieve tuinverlichting

Haal het meeste uit uw tuin

Voor exclusieve tuinverlichting bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres. Overweeg om interessante tuinverlichting toe te voegen die uw tuin niet alleen ‘s avonds tot leven brengt, maar ook de rest van het meubilair bij elkaar brengt. Kom naar onze showroom van meer dan 2.000m² en bekijk onze producten zelf. Naast onze eigen collectie, biedt Sprokkelbos design tuinmeubelen en -verlichting van diverse Europese topmerken. Bezoek nu de showroom van Sprokkelbos en laat u adviseren over de laatste trends. U kunt erop vertrouwen dat wij uw ideale tuinontwerp ontwikkelen. Bestel dus nu uw exclusieve tuinverlichting bij Sprokkelbos!

Sprokkelbos - Model Breeze

Exclusieve tuinverlichting

Denkt u erover na wat u aan uw tuin kunt toevoegen voor de ultieme finishing touch? Tuinverlichting van Sprokkelbos is de ideale kandidaat! Creëer een warme sfeer door te kiezen voor de dimbare lichten. Als u veel groen heeft, kunt u nog meer kleuraccenten aanbrengen met onze kleurrijke variaties. U kunt zo klein of zo groot denken als u wilt. Verlichte bloempotten zijn een geweldige aanvulling op uw bloemrijke tuin en geven net iets meer flair aan de zachtheid. Bovendien zien deze er overdag net zo leuk uit! Wilt u dat uw tuin er robuuster uit zien? Probeer grote en krachtige lampen die bij de rest van uw stoere tuinlook passen. Voor exclusieve tuinverlichting die net even anders is dan anders, bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres.

De tuinrenovaties van Sprokkelbos

In de donkerste maand van het jaar zou het fijn zijn om ‘s avonds een mooi verlichte tuin te hebben om naar te kijken. Bovendien is het niet alleen in de winter donker buiten. In Nederland blijft het in de avonden van elk seizoen vrij donker. Met tuinverlichting van Sprokkelbos kunt u jaar in jaar uit genieten van uw tuin. Niet alleen verlichting toepassen, maar uw hele tuin renoveren? Bij Sprokkelbos begrijpen we dat u misschien geen tijd hebt en helpen u daarom graag verder. Laat ons u het werk uit handen nemen. Hoe?

  • Na een goed gesprek over wat u graag zou willen, beginnen we met een werkplan voor uw tuin.
  • We kunnen dan werken aan het op maat maken van uw tuinverlichting en -meubelen, of kant-en-klare producten leveren.
  • Ten slotte geven we u instructies voor het verzorgen van uw nieuwe tuin, zodat u er lang plezier van heeft.

Klinkt dit goed, bel ons dan voor een afspraak. Op basis van uw voorkeuren kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak

Benieuwd naar de exclusieve tuinverlichting van Sprokkelbos? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We horen graag van u.