Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Exclusieve tuinstoelen

Sprokkelbos heeft het in huis

Exclusieve tuinstoelen vindt u natuurlijk bij Sprokkelbos! Heeft u veel groen? Kies dan voor veel kleurcontrasten in uw tuin met onze kleurrijke tuinstoelen. Creëer een warme sfeer door te kiezen voor de teakhouten variaties. De keuzes zijn eindeloos! Kunt u niet kiezen? Kom lang naar onze showroom van ruim 2000m² en bekijk onze producten zelf. Wij helpen u graag met het ontwerp, de afmetingen en de uitvoering van uw meubelen. Ook als u uw hele tuin opnieuw wilt inrichten, bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het ontwikkelen van een tuinontwerp dat bij u past. Bestel dus nu uw exclusieve tuinstoelen bij Sprokkelbos!

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Bekijk de exclusieve tuinmeubelen

Geef uw tuin een bijzondere uitstraling met de exclusieve tuinmeubelen van Sprokkelbos! Elegante tuinstoelen maar ook artikelen en accessoires kunnen in onze showroom in Den Bosch uitgebreid bekeken en beoordeeld worden. Bent u op zoek naar tuinstoelen voor uw nieuwe tuintafel of lounge bank? Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. Met onze ervaring met tuinmeubelen van meer dan 25 jaar helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Kom vandaag nog eens langs in onze showroom van meer dan 2000m² nabij Den Bosch!

Sprokkelbos tuinprojecten

Als de eerste lentezon weer doorbreekt, beginnen de kriebels te komen. U wilt natuurlijk genieten van de zon en het liefst tafelen in uw mooie tuinstoelen. Niet alleen het meubilair vernieuwen, maar het hele tuinontwerp reviseren? Pas op, een tuinrenovatie kan veel tijd en energie kosten die u misschien niet heeft. Dat snappen wij als geen ander bij Sprokkelbos en wij helpen u daarom graag. Laat ons u het werk uit handen nemen. Hoe?

  • Na een goed gesprek over wat u graag zou willen, beginnen we met een werkplan voor uw tuin.
  • Wij werken dan aan het maken van uw tuinmeubelen op maat of leveren kant-en-klaar meubelen zoals onze exclusieve tuinstoelen.
  • Ten slotte adviseren wij u hoe u met uw meubelen om moet gaan, zodat u er lang plezier van heeft.

Klinkt interessant? Bel ons nu voor een afspraak of meer informatie.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Bent u nieuwsgierig geworden naar de exclusieve tuinstoelen van Sprokkelbos? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom eens langs in onze showroom! We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We helpen u graag om comfort te creeën in uw eigen tuin.