Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Exclusieve tuinmeubelen

Alles voor uw unieke tuinontwerp

Op zoek naar exclusieve tuinmeubels voor uw unieke tuin? Bij Sprokkelbos heeft u keuze uit een ruim aanbod aan exclusieve tuinmeubelen. U kunt op ons vertrouwen om uw unieke tuinontwerp te creëren. Het beste van alles? Alle tuinmeubelen kunnen wij voor u op maat maken. Maakt u zich geen zorgen over uw oude meubels en of deze passen in de inrichting van uw nieuwe tuin. Naast exclusieve tuinmeubels op maat biedt Sprokkelbos namelijk design tuinmeubelen van diverse Europese topmerken. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken en uw unieke tuin inrichten zoals u die voor ogen heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubelen bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres voor al uw exclusieve tuinmeubelen!

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Sprokkelbos showroom in Den Bosch

Van elegante tuinverlichting tot prachtige tuinhaarden: geef uw tuin een buitengewone uitstraling met de exclusieve tuinmeubels van Sprokkelbos! Zowel exclusieve tuinmeubelen als accessoires kunt u in onze showroom uitgebreid bekijken en beoordelen. Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. Wilt u uw tuin aanvullen met meubels en weet u niet wat een leuke of verstandige keuze is? Kom langs in onze showroom van ruim 2000m² nabij Den Bosch. We helpen u graag verder.

Geef uw tuin een nieuwe uitstraling

Als de zon weer doorbreekt, beginnen de kriebels te komen. U wilt kunnen genieten van een mooie tuin met een prachtig gazon, planten, stijlvolle tegels, exclusieve tuinmeubels en wellicht ook dat heerlijke zwembad voor de kinderen. Niet alleen het meubilair vernieuwen, maar het hele tuinontwerp reviseren? Een complete renovatie van de tuin is niet zo eenvoudig. Het vergt veel tijd en energie die u wellicht niet heeft. Dat snappen wij bij Sprokkelbos als geen ander. Laat ons u helpen en het werk uit handen nemen. Na een goed gesprek over wat u graag wilt, gaan wij aan de slag met:

  • Het design van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De verzorging van uw tuin

Interesse in exclusieve tuinmeubelen?

Naast uw eigen wensen verrassen wij u ook graag met ideeën waar u zelf misschien niet aan heeft gedacht. Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken, zonder direct aan iets gebonden te zijn? Bel voor een vrijblijvende afspraak naar +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl.