Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Exclusieve loungeset

Sprokkelbos biedt maatwerk voor uw exclusieve loungeset

Op zoek naar een exclusieve loungeset voor in uw tuin? Bij Sprokkelbos heeft u keuze uit verschillende unieke loungesets. Alle meubels kunnen wij voor u op maat maken. Indien u dat wenst, kunnen wij ook het ontwerp van uw nieuwe tuin voor u verzorgen. U kunt erop rekenen dat wij bij Sprokkelbos uw tuinontwerp geheel naar uw persoonlijke wensen samenstellen. Naast exclusieve maatwerk loungesets biedt Sprokkelbos designmeubels van diverse Europese topmerken. Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubelen beantwoorden wij graag al uw vragen over uw tuinontwerp. Voor een spraakmakende loungeset in uw tuin bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Uw hele tuinontwerp vernieuwen

Niet zomaar een nieuwe loungeset in uw tuin, maar uw hele tuinontwerp vernieuwen? Een complete renovatie van de tuin is niet zo eenvoudig. Het kost veel tijd en energie die u misschien niet heeft. Dat snappen wij als geen ander bij Sprokkelbos. Daarom helpen wij u hier graag bij, want uw comfort is onze missie. Na een goed gesprek over wat u voor ogen heeft, gaan we aan de slag met:

  • Het design van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De verzorging van uw tuin

Geniet optimaal van uw exclusieve loungeset

Is het niet heerlijk om na een lange dag met een glas wijn in de hand neer te strijken in uw loungeset? Geniet met volle teugen van uw tuin met de exclusieve loungesets van Sprokkelbos. Kies voor die ene mooie loungebank of ga voor een compleet nieuwe set. De maat en bijpassende accessoires, zoals kussens, kiest u natuurlijk helemaal zelf.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom van ruim 2000m² nabij Den Bosch. Zowel exclusieve tuinmeubelen als artikelen en accessoires kunt u in onze showroom uitgebreid bekijken en beoordelen. Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee over de inrichting van uw unieke tuin. Wilt u uw tuin aanvullen met meubels en weet u niet wat een leuke of verstandige keuze is? We helpen u graag verder.

Klinkt goed? Neem contact op!

Op zoek naar een exclusieve loungeset voor uw tuin? Laat Sprokkelbos u helpen en het werk uit handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl