Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Cortenstaal plantenbakken

Sprokkelbos laat uw tuin stralen

Wilt u genieten van de voordelen van cortenstaal plantenbakken? Bekijk de verschillende soorten plantenbakken op Sprokkelbos! In tegenstelling tot sommige plastic plantenbakken die kunnen barsten bij kou of buigen in de hitte, blijven cortenstaal plantenbakken onder alle weersomstandigheden goed hun vorm behouden. Daarnaast zijn cortenstaal plantenbakken van nature roestbestendig en in elke kleur leverbaar. Naast onze eigen collectie plantenbakken, biedt Sprokkelbos design tuinaccessoires en -meubelen van diverse Europese topmerken. Bezoek nu de showroom van Sprokkelbos en laat u adviseren over de laatste trends. Bent u op zoek naar een warme, rustieke en moderne uitstraling voor uw tuin? Ga dan voor de cortenstaal plantenbakken van Sprokkelbos!

Plantenbakken

Topkwaliteit cortenstaal plantenbakken

Hoewel cortenstaal robuuster is dan hout, zijn de onderhouds- en vervangingskosten minimaal vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Deze factoren maken het een zeer aantrekkelijke materiaalsoort om in uw tuin te gebruiken. De combinatie van cortenstaal plantenbakken en houten elementen werkt goed in elke tuin. Bovendien verandert het materiaal van deze plantenbak op natuurlijke wijze van kleur omdat het door de buitenlucht wordt aangetast. Zo krijgt het een mooie koperen, roestige kleur wat zorgt voor prachtige statement stukken in uw tuin. Andere voordelen van cortenstaal plantenbakken zijn:

  • Onderhoudsvrij
  • Modern en rustiek
  • Bestand tegen corrosie
  • Bestand tegen vorst en scheuren
  • Na verloop van tijd harder en sterker

Sprokkelbos past alles naar wens aan

Twijfelt u of de cortenstaal plantenbakken in uw tuin passen? Geen probleem, want bij Sprokkelbos kunt u terecht voor het maken van plantenbakken die precies in uw tuin passen. Wij helpen u graag met het ontwerp, de afmetingen en de productie van uw plantenbakken. Ook adviseren wij u graag over de laatste trends, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken op basis van uw wensen en behoeften. Plaats uw specifieke wensen bij Sprokkelbos en wij maken uw cortenstaal plantenbakken op maat en in elk gewenst design. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Meer info over cortenstaal plantenbakken? Neem contact op!

Wilt u weten wat Sprokkelbos nog meer voor uw tuin kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of bekijk onze artikelen op de website. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. Sprokkelbos helpt u graag uw droomtuin te realiseren met prachtige cortenstaal plantenbakken.