Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Lounge tuinmeubelen

Optimaal genieten van de langere dagen

Na een week hard werken lekker neerploffen op uw bank. Heerlijk achterover leunen met een wijntje. Binnen. Want buiten heeft u nog geen goede loungebank om lekker op te ontspannen. En dat is zonde. Vooral met de langere dagen in het vooruitzicht.

Met de lounge tuinmeubelen van Sprokkelbos in uw achtertuin geniet u optimaal van de langere dagen in het voorjaar en de zomer. Achterover leunen terwijl de kinderen in de tuin spelen. Even genieten van de zonsondergang. Of gezellig met vrienden buiten blijven zitten tijdens een lange zomernacht. Kies voor die ene mooie loungebank of ga voor een complete lounge set. En kies natuurlijk zelf het formaat en bijpassende kussens.

Ruime keuze aan Lounge tuinmeubelen

Wij bieden een aantal top collecties lounge tuinmeubelen van verschillende leveranciers uit binnen en buitenland. Van Deens design en een design programma uit Italiè of gewoon maatwerk uit eigen land. Van minimalistisch aluminium naar een fluffy lounge set om lekker in weg te ploffen. Kom langs en test ze zelf voor een goede beoordeling.

Solid Lounge

Aluminium lounge Solid

peacock

peakock lounge

Walrus

Walrus

Lounge New York

New York lounger

paletti

Paletti lounge

Grow

Blomus

Sardinia

Sardinia-double-sofa-set-with-Sprokkelbos

Riva Lounge

Teak Riva lounge

Lounge Base

Loungehoek Base XL BL 7035

Allure

Lounge Allure

Conic lounge

Conic

Lazy lounge

Lazy Lounge

Uiteglichte lounge sets in ons assortiment!