Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Aluminium plantenbakken

Topkwaliteit bij Sprokkelbos

Benieuwd naar de voordelen van aluminium plantenbakken? Bekijk nu de verschillende varianten van Sprokkelbos! In tegenstelling tot sommige plastic plantenbakken die kunnen barsten bij vriesweer of buigen in zonnige omstandigheden, blijft aluminium zijn vorm behouden. Bovendien zijn aluminium plantenbakken van nature roestbestendig en kunnen ze in bijna elke kleur worden aangeleverd. Door in deze duurzame plantenbakken te planten, is het niet nodig om uw plantenbakken winterklaar te maken of ze naar binnen te verplaatsen. De aluminium plantenbakken van Sprokkelbos besparen u een hoop werk, dus bestel ze vandaag nog!

Plantenbakken

De voordelen van aluminium plantenbakken

Door ze in plantenbakken te plaatsen laat u uw mooie planten opvallen en stralen. De aluminium plantenbakken van Sprokkelbos hebben een moderne uitstraling en zijn in elke kleur en vorm leverbaar. Het maakt niet uit welke stijl uw tuin heeft, want aluminium plantenbakken passen bij elke stijl! Daarnaast hebben deze plantenbakken door hun materiaal nog veel meer voordelen. Zo zijn ze:

  • Roestbestending
  • Krasbestendig
  • Duurzaam
  • Licht van gewicht
  • Extra stevig
  • Onderhoudsvriendelijk

U bent welkom in de showroom

Onze aluminium plantenbakken evenals andere accessoires en meubels zijn uitgebreid te bekijken in onze showroom van ruim 2.000m2. Wilt u uw tuin aanvullen met accessoires zoals plantenbakken, maar weet u niet wat een leuke of verstandige keuze is? Wij adviseren u graag over de laatste tuintrends en helpen u bij het ontwerpen van uw unieke tuin. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Sprokkelbos helpt u graag bij al uw vragen.

Uw tevredenheid is ons doel

Als de zon weer doorbreekt, gaan de eerste bloemen bloeien. Natuurlijk wilt u kunnen genieten van een prachtige tuin met stijlvolle aluminium plantenbakken en andere tuinaccessoires. Bent u echter van plan om uw hele tuin opnieuw in te richten en weet u niet waar u moet beginnen? Dit kan natuurlijk veel tijd kosten die u misschien niet heeft. Het is jammer als u daardoor niet de tuin heeft waar u van droomt. Laat ons u helpen en werk uit handen nemen. Na een goed gesprek over uw wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag met:

  • Het ontwerp van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • Het onderhouden van uw tuin

Meer info? Neem contact op!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat Sprokkelbos nog meer voor uw tuin kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak of bekijk onze artikelen op de website. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. Sprokkelbos helpt u graag uw droomtuin te realiseren.