Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Aluminium loungebank

Een aluminium loungebank die bij u past

Overweegt u te investeren in een aluminium loungebank? Bij Sprokkelbos heeft u keuze uit verschillende unieke banken. Er bestaat waarschijnlijk niet zoiets als perfect tuinmeubelmateriaal. Maar bent u op zoek naar een duurzame materiaalsoort voor in uw tuin, dan is aluminium een prima keuze! Aluminium is onderhoudsarm en bestand tegen veel weersomstandigheden. Daarnaast is het echt licht materiaal en in elke kleur verkrijgbaar. Door het maatwerk van Sprokkelbos kunt u er zeker van zijn dat u de loungebank van uw dromen in huis haalt. Sprokkelbos heeft bovendien ruim 25 jaar ervaring in tuinmeubelen, dus onze ontwerpers kunnen zelfs de inrichting van uw tuin helemaal uit handen nemen. Klinkt goed? Voor uitstekende aluminium loungebank bent u bij Sprokkelbos aan het juiste adres!

aluminium lounge Kumba

Aluminium loungeset Bloc

Aluminium Lounge Allure

Lounge Allure

Aluminium Loungebank New York

aluminium lounge New York

Voordelen van een aluminium loungebank

Sprokkelbos staat voor maatwerk. Dat houdt in dat we alle tuinmeubelen voor u op maat en in elke gewenste uitvoering kunnen maken. Voor aluminium loungebanken gebruiken we mallen in het gietproces, zodat we de gewenste vorm voor u kunnen creëren. Zo krijgt u een aluminium loungebank met de volgende voordelen:

  • Sterk en duurzaam
  • Hoge corrosiebestendigheid
  • Vereist minder bewerking dan andere metalen
  • Relatief lage productiekosten in vergelijking met andere metalen
  • Mooie fijne afwerking van het oppervlak
  • Lichtgewicht
  • Hoge kwaliteit

Uw loungebank onderhouden

Aluminium loungebanken rotten of roesten niet, zijn relatief onderhoudsvrij en hoeven niet om de paar jaar vervangen te worden zoals vaak het geval is bij andere materialen. Een doek met warm zeepsop is vaak voldoende om deze meubels schoon te houden. De loungebanken van Sprokkelbos worden in elke gewenste kleur gespoten, wat ervoor zorgt dat het metaal eronder beschermd blijft. Hieraan danken de loungebanken hun lange levensduur. Voor meer informatie over het onderhoud van uw tuinmeubelen neemt u contact op met Sprokkelbos. Wij helpen u graag verder.

Afgewerkt in uw stijl

Een aluminium loungebank is ideaal om helemaal naar eigen stijl te personaliseren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om hem te bekleden met grote kussens en om hem in uw favoriete kleur te spuiten. Aluminium is een tijdloze metaalsoort die goed bij elke stijl past. Of u nu houten of stenen meubelen in de tuin hebt staan, aluminium zorgt voor een samenhangend geheel. Benieuwd naar andere meubels of accessoires van Sprokkelbos? Kom eens kijken in onze ruime showroom nabij Den Bosch en laat u verrassen door het enorme aanbod! U bent van harte welkom om al uw vragen te stellen.

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een loungebank voor uw tuin? Bij Sprokkelbos vindt u de tuinmeubelen die bij u passen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl.

<!– Google tag (gtag.js) –> <script async src=”https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-L1GQ4PGN0Y”></script> <script> window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘G-L1GQ4PGN0Y’); </script>