Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Tuinmeubel showroom

Bekijk de unieke meubelen van Sprokkelbos

Voor bezichtiging van een ruim assortiment tuinmeubelen bezoekt u de tuinmeubel showroom van Sprokkelbos! Hier heeft u keuze uit diverse unieke en exclusieve tuinmeubelen. Ziet u iets in onze tuinmeubel showroom dat u graag op maat wilt laten maken? Bij Sprokkelbos kunt u terecht om uw tuinontwerp geheel naar uw persoonlijke wensen samen te stellen. Maatwerk is onze specialiteit. Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinmeubelen beantwoorden wij graag al uw vragen in onze tuinmeubel showroom. Bezoek de tuinmeubel showroom van Sprokkelbos nu en laat u adviseren over de laatste tuintrends!

Tuinmeubel showroom van ruim 2000m²

Een plek om thuis helemaal tot rust te komen is van groot belang. Is het niet heerlijk om na een lange dag, met een glas wijn in de hand, in uw tuin neer te strijken? Geniet volop van uw tuin met de exclusieve tuinmeubelen van Sprokkelbos. Kom langs in onze tuinmeubel showroom van ruim 2000m². Exclusieve tuinmeubelen maar ook artikelen en accessoires kunt u in onze showroom uitgebreid bekijken en beoordelen. Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. Is uw tuin toe aan vernieuwing en bent u benieuwd wat de laatste tuintrends zijn? Wij helpen u graag verder in onze tuinmeubel showroom.

Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen
Design tuinmeubelen

Laat ons uw werk uit handen nemen

Nieuwe tuinmeubelen kunnen een leuk idee zijn als uw tuininrichting optimaal naar wens is. Is dat niet het geval en wilt u uw tuin helemaal transformeren? Dat kan lastig zijn. Het vernieuwen van uw tuin kost veel tijd en energie die u misschien niet heeft. Sprokkelbos kan hier veel in betekenen. Uw comfort is onze missie. Bezoek onze tuinmeubel showroom en doe inspiratie op voor het opnieuw inrichten van uw tuin. De adviseurs van Sprokkelbos kunnen u helpen bij het maken van stijlkeuzes of bij het kiezen van bijpassende accessoires. Wij bespreken graag uw wensen met u en gaan dan aan de slag met:

  • Het ontwerp van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De zorg voor uw tuin

Maak een afspraak en kom langs

Klinkt onze tuinmeubel showroom interessant? Kom zelf langs en bekijk ons ruime assortiment! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl.