Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Nardi tuinmeubelen

NARDI TUINMEUBELEN

Originele kleurrijke ontwerpen Lichtgewicht, praktisch en kleurrijk. Onze meubels voor binnen en buiten zijn ontworpen om van elke buitenruimte een comfortabele en gezellige plek te maken.

100% RECYCLEBAAR

Polypropyleen is puur en wordt niet verontreinigd door andere materialen.
Dankzij deze specifieke eigenschap kan het op kleur worden gescheiden en tijdens de herstelfase opnieuw worden verwerkt, waardoor onze producten volledig recyclebaar zijn

100% ITALIAANS

Ontworpen door Raffaello Galiotto en geproduceerd dankzij onze ervaring die we gedurende meerdere decennia hebben opgedaan, hebben Nardi-producten internationale onderscheidingen ontvangen, zoals de Adi Design Index, de Red Dot Design Award, Good Design Award en de Green Good Design Award.

Nardi streeft ernaar hoogwaardige, veilige producten te leveren met een lage milieu-impact: de LCA wordt toegepast om de kritieke aspecten van de levenscyclus van een product te identificeren en om verbeteringen aan te brengen die gericht zijn op het verminderen van grondstoffen en afval, terwijl de energie-efficiëntie wordt verbeterd en de recycleerbaarheid van materialen.

Een selectie van onze Nardi tuinmeubelen

folio

Folio lounger

trill

Trill agave stoel

atlantico

atlantic , Net lounge

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

De tuinmeubelen van Nardi zijn niet alleen enorm modern en stijlvol, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. de Nardi tuinmeubelen zijn weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor kunt u het tuinmeubilair het hele jaar buiten laten staan. En kijkt u in de wintermaanden niet naar een lege achtertuin, maar naar een prachtig stukje design uit Denemarken.

Bekijk de collectie Nardi tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Nardi tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Nardi tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.

Uitgelicht uit onze Nardi collectie!