Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Picknicktafel

Dé picknicktafel passend voor iedere plek.

De picknicktafel worden gemaakt van solide aluminium frame. Door het relatief lichte gewicht van aluminium, blijft de picknicktafel makkelijk verplaatsbaar.

De fijne structuur afwerking geeft de tafel een fraaie look en feel. Met een keuze uit vele RAL kleuren kan iedereen zijn favoriete uitvoering kiezen.

Met meer mensen aan tafel.

De picknicktafel brengt ook een stuk gezelligheid met zich mee.  Geniet optimaal met de familie of wat vrienden van uw tuin met een unieke picknicktafel van Sprokkelbos. Omdat je bij de picknicktafel geen stoelen nodig hebt kun je met een zelfde lengte tafel veel meer mensen kwijt. Met zo’n kanjer van een tafel haal je echt een Eyecatcher in huis. Knalrood , olijfgroen of gewoon wit het blijft een opvallende verschijning in de tuin of op het terras.

Dé Aluminium picknicktafel
vierkante-picknicktafel
aluminium picknicktafel Twister met draad stoelen2

Dé aluminium picknicktafel in de zakelijke buitenruimte.

Het wordt heerlijk vergaderen of lunchen op de zaak met een picknicktafel in een passende bedrijfskleur. Met een tafel tot wel 6 meter lang kun je een grote groep kwijt. Het geeft een goede boost met de collega’s aan één tafel en de picknicktafel is ook makkelijk bij het bedrijfsfeest. Kom langs in de showroom en laat uw adviseren over de mogelijkheden.

 

Kom langs voor je picknicktafel op maat !

Een picknicktafel tafel vindt u natuurlijk bij Sprokkelbos. Wilt u tuinmeubelen op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Uitgelicht!