Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

4 Seasons outdoor

Een brede keuze aan 4 Seasons tuinmeubelen

Houdt u ervan om uit een grote collectie tuinmeubelen net die ene perfecte loungeset te kiezen die precies bij u past? Dan bent u bij 4 Seasons aan het juiste adres voor uw tuinmeubelen. 4 Seasons is een Nederlands merk welke staat voor betaalbare tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Ieder jaar brengen zij een nieuwe verrassende collectie op de markt. Met het brede aanbod 4 Seasons tuinmeubelen kunt u tot in detail bepalen wat u op uw terras of zithoek wilt.

4 Seasons Mix en Match

De grote collectie 4 Seasons tuinmeubelen biedt u ook de kans om met uw creativiteit aan de slag te gaan. Zo kunt u een tuinstoel uit de ene lijn 4 Seasons tuinmeubelen combineren met een tafel uit de andere lijn. Indien het u leuk lijkt om zelf de mixen, maar vindt u dit toch wat lastig? Dan helpen wij u heel graag verder in onze showroom waar wij u zullen helpen om een perfecte set tuinmeubelen samen te stellen.

Een selectie van onze 4 Seasons meubelen

Puccini dining

Puccini dining

Fabrice

stoel fabrice - sprokkelbos

Sardinia Lounge

sardinia lounge

Aprilla dining

Aprilla sprokkelbos rosmalen

Calpi lounge

Calpi lounge

Calpi dining

Calpi dining

Calpi Low dining

Celpi low dining

Valencia dining

Valencia dining

Siesta

08670_-Siesta-premium-300-x-300-cm-woodlook , sprokkelbos rosmalen

Fabrice lounge

Fabrice-lounge-set-sprokkelbos

Murcia dining

Murcia dining sprokkelbos rosmalen2

Puccini lounge

Puccini lounge

Jarenlang ervaring met het buitenleven

4 Seasons is een merk dat zich in tegenstelling tot veel andere merken volledig heeft gefocust op tuinmeubelen. Door deze jarenlange specialisatie lukt het 4 Seasons om innoverend te kunnen nadenken over design en materiaalgebruik. Tegelijkertijd wordt de betaalbaarheid hierbij nauw in de gaten gehouden. Wanneer u voor meubelen van 4 Seasons gaat kunt u rekenen op zeer hoge kwaliteit en perfecte afwerking.

Bekijk de collectie 4 Seasons tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie 4 Seasons tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod 4 Seasons tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.