Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Watertafel kopen

Alles in één formule

Bij Sprokkelbos vindt u gemakkelijk de watertafel die perfect bij uw tuin past. Zo zijn er natuurlijk talloze manieren om water aan uw tuin toe te voegen. Een waterornament kan zo eenvoudig en gemakkelijk te installeren zijn als een fontein, of zo complex als een vijver. De watertafels van Sprokkelbos bieden alles in één: geen onderhoud en snelle montage, maar wél stromend water, een mooie fontein en verlichting. Profiteer van de rust en kalmte die het element water in uw tuin kan brengen, zonder de zorgen van een complexe installatie. Bij Sprokkelbos heeft u keuze uit verschillende soorten en materialen, dus grijp uw kans en koop vandaag nog uw watertafel!

Watertafels
Watertafels
Watertafels

Direct toepasbaar

Na aankoop is de watertafel direct klaar voor gebruik. U hoeft alleen het water in de tank te doen, de stekker in het stopcontact te steken en u bent klaar! Het water borrelt vanzelf uit de sproeier met ledverlichting, over de glasplaat. Een waar genot voor zowel het oog als het oor. Meer weten over de verschillende watertafels op Sprokkelbos? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Bij Sprokkelbos kunt u kiezen uit de twee soorten:

  • Aluminium, in verschillende kleuren en maten
  • Cortenstaal, in verschillende kleuren en maten

Sprokkelbos voor uw tuin herinrichting

Wilt u een watertafel in uw tuin, maar bent u bang dat deze niet samen gaat met de rest van uw tuinmeubelen? Geen nood, want de experts van Sprokkelbos kijken graag met u mee. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw tuin een samenhangend geheel wordt door een deel of het geheel van uw tuin opnieuw in te richten met de unieke tuinmeubelen van Sprokkelbos. We denken niet alleen aan uw comfort, maar houden ook rekening met uw persoonlijke stijlkeuzes. Hoe gaan we te werk? Na een goed gesprek over wat u voor ogen heeft, gaan we aan de slag met:

  • Het design van uw tuin
  • Werkplannen voor uw tuin
  • De indeling van uw tuin
  • De verzorging van uw tuin

Bekijk de watertafels in onze showroom

Als u de watertafels van Sprokkelbos eerst zelf wilt bekijken, kunt u altijd onze showroom van ruim 2.000m² nabij Den Bosch bezoeken. Wij adviseren u graag over de laatste trends en denken mee met de inrichting van uw unieke tuin. Zowel exclusieve tuinmeubelen als artikelen en accessoires kunt u in onze showroom uitgebreid bekijken en beoordelen. Wilt u uw tuin aanvullen met meubels, verlichting of decoratieve elementen en weet u niet wat een leuke of verstandige keuze is? We helpen u graag verder.

Neem voor vragen of advies contact op

Op zoek naar een unieke watertafel voor uw tuin? Laat Sprokkelbos u helpen bij het vinden van passende tuinelementen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We zijn te bereiken op +31 73 6900675 of mail ons via info@sprokkelbos.nl.