Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Roberti tuinmeubelen

Italiaanse design tuinmeubelen van Roberti

U wilt een moderne tuin met een eigentijds karakter. Maar hoe moet u die in hemelsnaam inrichten? Eigenlijk is het heel simpel: volg de Italiaanse trends. Het Zuid Europese land loopt wereldwijd al jaren voorop als het gaat om moderne vormgeving. Daarnaast geven de meubels uw tuin een heerlijke zomerse, mediterrane sfeer mee. Italiaans design kenmerkt zich door een strakke vormgeving, zonder overbodige details. De Italiaanse design tuinmeubelen van Roberti zijn daar het perfecte voorbeeld van.

De waarden van Roberti tuinmeubelen

Ook Roberti loopt al jaren voorop als het gaat om moderne vormgeving. De design tuinmeubelen moeten volgens de familie niet alleen passen bij uw huis en tuin, maar ook bij uw levensstijl. En daar passen geen tuinmeubelen uit grote onpersoonlijke fabrieken bij. Doordat de productie grotendeels plaatsvindt in de regio rondom Venetië, waarborgt Roberti het vakmanschap. Zonder dat ze daarbij de nieuwste technologieën uit het oog verliezen. Het resultaat mag er dan ook zijn.

Een selectie van onze Roberti meubelen

Roberti
Roberti
Roberti

Italiaans comfort en design

Roberti tuinmeubelen staan garant voor heerlijk zitcomfort, prachtige vormen en tuinmeubelen die uw gasten zullen verbazen. De exclusieve en comfortabele meubelen lijken wel sculpturen in plaats van tuinmeubelen. Kunstzinnige tuinmeubelen noemen wij ze ook wel. Roberti biedt een exclusieve lijn aan tuinmeubelen bestaande uit comfortabele sofa’s, loungebanken, zonneschermen, tafels en stoelen. De vormen en grootte van de tuinmeubelen van Roberti zijn de ideale combinatie van comfort en functionaliteit. Het materiaal van Roberti is ijzersterk en is in staat het Nederlandse klimaat te weerstaan.

Bekijk de collectie Roberti tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Roberti tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Roberti tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.