Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

HOUE tuinmeubelen

HOUE tuinmeubelen uit Denemarken

Na lang denken bent u eruit. U wilt uw tuin nu écht een keer een nieuwe look geven. U heeft overal gezocht, maar op iedere plek komt u dezelfde tuinmeubelen tegen. Wij brengen daar verandering in. Bent u klaar voor een unieke inrichting van uw tuin? Bekijk dan onze Deense collectie tuinmeubelen van HOUE: een mix van hip en innovatief design met frisse Scandinavische invloeden.

Duurzaam design

Wist u dat er bamboe constructies zijn die al meer dan 200 jaar meegaan? Laat HOUE tuinmeubelen nou net gemaakt zijn van bamboe en lichtgewicht aluminium. Ze zijn daardoor niet alleen gemakkelijk te verplaatsen, maar ook nog eens ontzettend sterk en duurzaam. Het hippe en innovatieve karakter van HOUE ziet u op deze manier niet alleen terug in het design van HOUE tuinmeubelen, maar ook zeker in het gebruik van de materialen. Het aluminium van de HOUE tuinmeubelen is gepoedercoat en bevat een ultraviolet laag waardoor deze om minimaal onderhoud vraagt.

Een selectie van onze HOUE meubelen

click

HOUE click stoel

leaf

houe-leaf-tafel

level

LEVEL_lounge

sunrocker

Sunrocker lounger

rocking click

HOUE

circle

verstelbare stoel Click

HOUE, een jong Deens tuinmeubelen merk

Het Deense merk HOUE is een jonge speler in de tuinmeubelen markt. Sinds 2007 maakt dit merk prachtige collecties luxe en betaalbare meubelen voor binnen en buiten. Bij Sprokkelbos vindt u een breed assortiment HOUE tuinmeubelen. Het uitgangspunt van HOUE is een balans vinden tussen comfort en design. Ieder onderdeel van uw meubelstuk is met zorg ontwikkeld en gemaakt door de medewerkers van HOUE om zo een uniek product te creëren.

Bekijk de collectie HOUE tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie HOUE tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod HOUE tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.