Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Fatboy outdoor

Heerlijk ontspannen met de zitzakken en hangmatten van Fatboy

Waar kunt u de lente of de zomer nou beter vieren dan in een hangmat of zitzak van Fatboy? Heerlijk ontspannen in uw tuin, met een goed boek en een wijntje. Misschien wel even wegdoezelen. Eindelijk eens wat anders dan die standaard tuinstoel waarin u maar niet tot rust komt. Wordt het in het najaar kouder? Geen probleem. Dan legt u de zitzak van Fatboy lekker voor de TV en ploft u neer om een goede film te kijken. Ook de hippe lampjes van Fatboy kunt u prima binnen gebruiken. En met een klein beetje schuifwerk kunt u in de winter ook lekker ontspannen in uw hangmat.

Gecreëerd met zorg en duurzaamheid

Alle Fatboy tuinaccessoires en andere producten worden met veel zorg en aandacht geproduceerd. Hoewel de producten er eenvoudig uitzien zijn ze gemaakt van hoge kwaliteit materialen die ze perfect maken voor gebruik binnens- en buitenshuis.

Een selectie van onze Fatboy outdoor

Fatboy lamp Bolleke

fatboy-bolleke-

Fatboy Headdemock

Bert Plantagie

Fatboy Paletti Lounge

fatboy Paletti

Iconisch en een beetje maf

Het zijn de kleine dingen in het leven die vaak de grootste indruk achterlaten. Fatboy creëert tuinaccessoires met een eigen look en identiteit. Het Nederlandse merk heeft zich de afgelopen 20 jaar ontwikkeld met een eigen uitgesproken stijl in meubels, verlichting en accessoires. Fatboy probeert een verschil te maken door anders te zijn dan de rest. Het doel van Fatboy is om door middel van dagelijkse producten een glimlach op uw gezicht te brengen.

Bekijk de collectie Fatboy hangmatten, zitzakken en tuinaccessoires in onze showroom

Onze collectie Fatboy tuinaccessoires is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de producten toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Fatboy verlichting, handmatten, zitzakken en tuinaccessoires en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste producten voor uw tuin.

Uitgelicht in Fatboy collectie!