Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Boretti bbq

Barbecueën op niveau met Boretti

Heeft u gasten over de vloer en wilt u gezellig gezamenlijk tafelen in de tuin? Of heeft u gewoonweg geen zin om op een warme zomerdag achter het fornuis te staan? Dan komt een Boretti barbecue altijd van pas. Boretti brengt te keuken voor u naar buiten. Zo kunt u heerlijk genieten van de zon terwijl u aan het bakken bent. Maar ook in de winter is een Boretti barbecue een must-have. U kunt uw Boretti barbecue zo onder het afdak rollen om daar de lekkerste stukken vlees of groente te grillen.

De verschillende soorten Boretti barbecues

De Boretti barbecues zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kiest u voor een ultieme barbecue beleving voor een houtskool barbecue. Wanneer de kolen goed warm zijn kunt u uw vlees en groenten gaan grillen en genieten van een authentieke barbecuesmaak. Een gasbarbecue is ideaal wanneer u snel een gerecht wilt bereiden, deze is namelijk al binnen 10 tot 15 minuten warm. En wanneer u niet kunt kiezen heeft Boretti de Hybride barbecues. Deze zijn de gebruiken met gas én houtskool, waardoor de mogelijkheden met koken oneindig zijn.

Een selectie van onze Boretti producten

Fratello

Boretti

Luciano

Luciano Nero

Tonello

Tonello , bbq boretti

Een begrip in de barbecue wereld

Boretti is opgericht in 1995 en onderscheid zich door uitstekende kwaliteit en betaalbaar Italiaans design. De gehele collectie Boretti barbecues wordt ontworpen en geproduceerd in Italië, waardoor de uitstekende kwaliteit ultiem gewaarborgd kan worden. Passie voor smaak, kwaliteit en het leven behoren tot de kernwaarden van Boretti.

Bekijk de collectie Boretti barbecues in onze showroom

Onze collectie Boretti barbecues is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de barbecues toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Boretti barbecues en ons brede assortiment tuinmeubelen. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste keuze.