Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Apple Bee tuinmeubelen

Apple Bee tuinmeubelen, design tot in de details

Begonnen als vlechtwerk specialist voor binnenmeubelen heeft Apple Bee in 1998 de overstap gemaakt naar een eigen merk buitenmeubelen. Het merk onderscheid zich met haar uniek design van Nederlandse bodem. Apple Bee geloofd dat de schoonheid van de tuinmeubelen in de details zit. U kunt dan ook tuinmeubelen verwachten waar tot in de puntjes aandacht aan besteedt is.

Tuinmeubelen met prachtig vlechtwerk

Bent u op zoek naar gevlochten tuinmeubelen, maar ziet u constant hetzelfde vlechtwerk terug? Apple Bee tuinmeubelen brengen daar verandering in. Als dé vlechtwerk specialist in de tuinmeubelen wereld komt het merk steeds opnieuw met een verrassend design. Een goed voorbeeld hiervan is een lijn tuinmeubelen met dikke draden en daartussen grof scheepstouw. Vlechtwerk, maar dan net even anders.

Een selectie van onze Apple Bee meubelen

elements

Apple Bee , Elements

pure

Apple-Bee_Pure-Lounge_

cocoon

Apple_Bee , cocoon

jakarta

Apple_Bee_Jakarta_Dining_

elle

Elle_Rope

luc

Apple_Bee_Luc_Highback

Weerbestendig, het hele jaar door

Om u de moeite te besparen om uw meubelen met slecht weer te moeten afdekken of verplaatsen heeft Apple Bee kwalitatieve weerbestendige kussens met wasbare hoezen. Naast waterafstotend is de stof van de BEE WETT kussens ook UV bestendig. Hierdoor zullen we kussend niet verkleuren als gevolg van veel zonlicht. Na het loungen kunt u deze kussens dus met een gerust hart buiten laten liggen op uw Apple Bee tuinmeubelen.

Bekijk de collectie Apple Bee tuinmeubelen in onze showroom

Onze collectie Apple Bee tuinmeubelen is te bekijken en te bestellen via onze website. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u de meubels toch eerst met eigen ogen willen bewonderen dan ontvangen wij u graag in onze showroom in Rosmalen. In onze showroom van ruim 2000m² kunt u rustig rondkijken tussen het aanbod Apple Bee tuinmeubelen en al onze andere merken. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om mee te denken en u te adviseren over de juiste meubelen voor uw tuin.