Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Pimp je tuin !

Tuinaccessoires voor een sfeervolle tuin.

Een mooie plantenbak bak met een fraaie olijfboom op de hoek van je terras. Een tuinhaard bij je overkapping om de sfeer en warmte voor een lange zomeravond nog aangenamer te maken. Of een kleurrijke hangmat om in weg te dommelen heerlijk in de zon. Het zijn wat voorbeelden van accessoires die je kunt toevoegen in de tuin of op je terras.

Bij Sprokkelbos hebben wij een ruime keuze en verschillende mogelijkheden om je tuin op te pimpen.

Wilt U graag een waterelement in uw tuin. Voor het heerlijke geluid van stromend water als u in de tuin zit. Of voor het frisse aanzicht van een fonteintje. U vindt een vijver alleen iets teveel van het goede. Al dat onderhoud. Om nog maar te zwijgen over de aanleg. Nee, die optie valt af. Maar wat dan wel? Een watertafel! Zonder onderhoud en moeilijke aanleg, maar mét stromend water, een fonteintje en verlichting.

De watertafel is bij aankoop meteen klaar voor gebruik. Water in de bak, stekker in het stopcontact en klaar is kees. Het water borrelt uit de sproeier met LED verlichting, over de glazen plaat heen. Daarna stroomt het langs de zijkant van het blok in de ondergrondse opvangbak, waarna het water weer omhoog wordt gepompt. Bij Sprokkelbos kunt u kiezen tussen:

  • Aluminium watertafels: kleur en afmetingen
  • Cortenstaal watertafels: afmetingen

Met Biglight sfeerverlichting haal je echt een Eyecatcher in je tuin. Het is echt een object waar de omgeving zich aan optrekt. Ook fatboy heeft een lampen collectie, “De Edison Familie” heeft er weer een nieuw lid bij, de Edison the Giant. Een staande witte lamp in een modern jasje. Niet alleen geschikt als kamerlamp voor binnen, maar ook als terraslamp voor buiten. In welke van de verschillende kleuren kies jij deze LED vloerlamp met dimmer? Of de kleine Edison tafel lampjes op je nieuwe tuintafel. kortom een heleboel mogelijkheden om je tuin of terras een goede boost te geven.

levensboom

wensboom sprokkelbos

java kussen

java kussens

giant

fatboy giant

watertafels

Watertafels

HG plantenbak

Hoogglans-polyester-plantenbakken

digna

DIGNA tuinhaard , sprokkelbos

biglight

Biglight

twist

alu-twist_rond sprokkelbos

eyelet

houe-eyelet-bijzettafel-45-cm.jpg