Hulp nodig bij uw keuze?

Bezoek ook onze showroom | 2000 m2 tuininrichting

Beauyard meubelprojecten

Exclusieve collectie meubels voor uw project

Bent U professioneel inrichter van binnen en buiten ruimtes, zoals  architecten, hoveniers, stylisten, in-en-exterieurontwerpers.

Met Beauyard bieden wij een unieke collectie maatwerk objecten, tafels & loungebanken voor de aankleding van vrijwel iedere plek, passend voor ieder project.

 

Maatwerk lounge & table

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van tafels en loungebanken voor binnen en buiten. Voor een terrasinrichting / ontvangstruimte bij een bedrijf of instelling. De meubels worden gemaakt vezel versterkt polyester composiet, aluminium en hout. De materialen zijn uitermate geschikt voor 365 dagen buiten gebruik. Duurzaam , sterk en onderhoudsvriendelijk.

Bent u bezig met de invulling van uw project? Wij leveren maatwerk oplossingen voor binnen en buiten ruimtes. Onze betonlook meubelen zorgen gegarandeerd voor een unieke uitstraling in uw terras, bedrijfstuin of projectinrichting. Zo hopen wij u te blijven voorzien van de meest unieke en uitgesproken meubelen.

Uniek meubelconcept

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de meubelbranche en leveren al jaren onder de naam Beauyard exclusieve tuinmeubelen aan de zakelijke markt. Onze betonlook meubels zijn zeer geschikt voor binnen & buiten gebruik. Daarnaast zijn ze flexibel inzetbaar voor meerdere instellingen zoals horeca, zorginstellingen, golfclubs ,openbare recreatieruimtes, scholen en universiteiten.

Als u op zoek bent naar unieke meubels van Nederlands fabricaat met een aantrekkelijk prijsniveau, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin-en-eettafels tot moderne en stijlvolle loungebanken. U bepaald de afmetingen, kleur en afwerking en wij zorgen ervoor dat de meubels goed passen zowel qua formaat als qua uitstraling.

 Dé Aluminium picknicktafel op maat gemaakt.

In elke ruimte een passende picknicktafel? Het is mogelijk met een maatwerk picknicktafel.

Een handgemaakt Nederlands product. Stoer, sterk en onderhoudsvriendelijk. Een echte eyecatcher in je bedrijfstuin.

Bestel hem op de juiste lengte en wij coaten de de tafel in de favoriete kleur. Zo maken van iedere tafel uniek !

maatwerk picknicktafels

aluminium tuintafels

Buitenplaats op pimpen ?

Ook een hippe stoel bij je de maatwerk tafel inpassen? Wij bieden een ruime collectie stoelen met goede prijs – kwaliteit verhouding.

mom stoelen

stoel Mom

maatwerk pltb

Maatwerk aluminium plantenbak

biglights

Biglight

Rio R50

stoel Rio R 50

zit/plantenbak

maatwerk plantenbakken

tuinmuur

maatwerk polyester tuinmuur

star stoelen

tuinmeubelen

binnentuin

Langwerpige polyester plantenbakken

picknicktafel

Dé aluminium picknicktafel